Απονεμήθηκαν το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη τα 4 βραβεία που κατέκτησαν ισάριθμα κρασιά του Ενιαίου Οινοποιητικού Αγροτικού Συνεταιρισμού Σάμου στον πρόσφατο 21ο Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης.

Ο Ε.Ο.Σ.Σ συμμετείχε με τα τέσσερα Π.Ο.Π γλυκά μοσχάτα κρασιά του στον διαγωνισμό και τιμήθηκε με τον αντίστοιχο αριθμό βραβείων, αποδεικνύοντας ακόμη μια φορά την υψηλή ποιότητα των οίνων που παράγει!

Τα τέσσερα αυτά βραβεία, έρχονται να προστεθούν στη μεγάλη λίστα τιμητικών διακρίσεων που κάθε χρόνο επάξια λαμβάνουν τα κρασιά του Συνεταιρισμού.

Κατά την επίσημη τελετή απονομής, τα βραβεία παρέλαβαν εκ μέρους του Δ.Σ του Συνεταιρισμού ο Μανώλης Ευγενικός και ο Κωνσταντίνος Καμπούρης.

Σημειώνεται ότι το βραβευμένο με χρυσό βραβείο Samos Anthemis σημείωσε την 2η υψηλότερη βαθμολογία στην κατάταξή του μεταξύ εκλεκτών οίνων από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα, ενώ και τα Samos Nectar, Samos Vin Doux και Samos Grand Cru, πρόσθεσαν κι άλλα βραβεία στις εκατοντάδες διακρίσεις που έχουν απονεμηθεί στον ΕΟΣ Σάμου κατά τα 88 χρόνια λειτουργίας του.

Η αγάπη των καταναλωτών αλλά και η διεθνής καταξίωση των κρασιών του Συνεταιρισμού, αποδεικνύουν την εξαιρετική δουλειά που γίνεται σε όλη την οινική διαδικασία, από το αμπέλι των αμπελοκαλλιεργητών της Σάμου έως την κάθε φιάλη που φτάνει στο τραπέζι μας!

Ο Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης, πραγματοποιείται κάθε χρόνο από την Ένωση Οινοποιών Βορείου Ελλάδος με στόχο να αναδείξει το επώνυμο ελληνικό κρασί. Συμμετέχει σε αυτόν όλος ο οινικός κόσμος και τελεί υπό την προεδρία του Κωνσταντίνου Λαζαράκη, MW.

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!