Ο πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Απανταχού Καλλιθιωτών Σάμου, προσκαλούν τα μέλη του συλλόγου σε έκτακτη Γενική Συνέλευση, που θα γίνει στις 5 Δεκεμβρίου, ημέρα Κυριακή και ώρα 12:30 στην αίθουσα Αδελφότητας των Σαμίων (Πειραιώς 18Α).

Σε περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία, η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 12 Δεκεμβρίου την ίδια ώρα, μέρα και χώρο, με τα παρακάτω θέματα:

1. Απολογισμός χρήσης και πεπραγμένα

2. Οικονομικός απολογισμός

3. Εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ, άλλως η διάλυση του Συλλόγου.

Το Δ.Σ έκρινε αναγκαία τη σύγκληση εκτάκτως της Γενικής Συνέλευσης του συλλόγου, λόγω του ότι η λειτουργία του έχει περιέλθει εδώ και πολύ καιρό σε αδράνεια, χωρίς να μπορεί να ανταπεξέλθει ούτε στις βασικές λειτουργίες του, όπως γεν. συνέλευση, διενέργεια εκλογών για ανάδειξη νέου Δ.Σ ακόμα και νόμιμης συνεδρίασης του Δ.Σ, λόγω έλλειψης απαρτίας.

Οι υπεύθυνοι του συλλόγου παρακαλούν τα μέλη να προσέλθουν στην έκτακτη Γεν. Συνέλευση, λόγω της σοβαρότητας, όπως είναι ευνόητο, του θέματος.

Όσοι ενδιαφέρονται να υποβάλλουν υποψηφιότητα, μπορούν να επικοινωνήσουν με τον πρόεδρο, την αντιπρόεδρο και την γεν. γραμματέα στα παρακάτω τηλέφωνα :

Ιωάννης Παπαγεωργίου, κιν. 6977449829, Ρούλα Μανωλάκαινα, κιν.6943892671 και Μαρία Κοζώνη, κιν.6945282688.

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!