Στον “Χάρτη των Γεύσεων”, τη σημαντικότερη οινική εκδήλωση στη Βόρεια Ελλάδα, έδωσε δυναμικά το παρόν το Σαββατοκύριακο 20 7:20 8 Νοεμβρίου ο Συνεταιρισμός της Σάμου με τα μοναδικά, ξηρά ημίξηρα και γλυκά κρασιά του, συγκεντρώνοντας το μέγιστο ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Οινολάτρες, επαγγελματίες από το χώρο του οίνου, της εστίασης και της διασκέδασης, chef και sommelier, δημοσιογράφοι και οινογνώστες, δήλωναν ενθουσιασμένοι από την ξεχωριστή ποιότητα και τα αρώματα των κρασιών του ΕΟΣ Σάμου, στο κεντρικότερο σημείο του Συνεδριακού Κέντρου Ιωάννη Βελλίδη στη HELEXPO.

Ο “Χάρτης των Γεύσεων” στην 18η διοργάνωσή του, αποτέλεσε την ιδανική πλατφόρμα συνάντησης του οινικού κόσμου ολόκληρης της Ελλάδας αλλά και σημαντικών εκπροσώπων της διεθνούς οινικής κοινότητας, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην στοχευμένη προώθηση του ελληνικού κρασιού και στη δημιουργία οινικής παιδείας.

Τα κρασιά του Συνεταιρισμού της Σάμου έτυχαν ευρύτατης αποδοχής και θετικών σχολίων, αποδεικνύοντας ακόμη μια φορά την αναγνωρισιμότητα που τους δίνει το τοπωνύμιο Σάμος και η καθημερινή προσπάθεια των αμπελοκαλλιεργητών-μελών του για τη μοναδική ποιότητα του μοσχάτου!

Ο Χάρτης των Γεύσεων ολοκληρώθηκε σε ένα απολύτως ασφαλές περιβάλλον για εκθέτες και επισκέπτες, με την τήρηση υγειονομικού Covid-free πρωτοκόλλου προς αποφυγή μετάδοσης της πανδημίας.

Δείτε φωτογραφίες από το stand του Συνεταιρισμού στην έκθεση “Χάρτη των Γεύσεων” στην Θεσσαλονίκη!

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!