Εγκρίθηκε από το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής το αίτημα για χρηματοδότηση αποκατάστασης ζημιών και ανάκτησης λειτουργικότητας της παραλιακής ζώνης της Σάμου, ενημέρωσε το Διαδημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σάμου.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 300.000€, εκ των οποίων τα 260.000€ προβλέπεται να διατεθούν για την αποκατάσταση των πεζοδρομίων της παραλιακής ζώνης έως και τον κόμβο Μαλαγαρίου, ενώ τα 40.000€ θα διατεθούν για ήπιες παρεμβάσεις στο κτήριο του Λιμεναρχείου Σάμου, μετά και την αποστολή εκ μέρους του Ταμείου των απαραίτητων Τεχνικών Δελτίων Έργου.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τον υπουργό, κ. Γ. Πλακιωτάκη και τον γενικό γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Ε. Κουτουλάκη, για την αγαστή μέχρι τώρα μεταξύ μας συνεργασία, αλλά και την άμεση ανταπόκρισή τους τόσο στο αρχικό αίτημα του δήμου Ανατολικής Σάμου, όσο και στο αίτημα του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου για την πρόσθετη χρηματοδότηση του συγκεκριμένου έργου. Αμφότεροι έχουν σταθεί δίπλα στα προβλήματα του νησιού που προέκυψαν από τον καταστροφικό σεισμό και αποτελούν συμπαραστάτες στην προσπάθεια για ενδυνάμωση της θαλάσσιας οικονομίας και ενίσχυση κάθε αναπτυξιακής πρωτοβουλίας στο νησί μας” αναφέρει το Διαδημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σάμου.

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!