Στον 18ο “Χάρτη των Γεύσεων”, που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, θα παρουσιάσει και πάλι τα κρασιά του ο Ενιαίος Οινοποιητικός Αγροτικός Συνεταιρισμός Σάμου (Ε.Ο.Σ.Σ).

Ο “Χάρτης των Γεύσεων” είναι η σημαντικότερη έκθεση κρασιού στη Βόρεια Ελλάδα και φέτος θα φιλοξενηθεί για τέταρτη φορά στο Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννης Βελλίδης της HELEXPO-ΔΕΘ.

Οι οινόφιλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη μεγάλη γκάμα κρασιών του Ε.Ο.Σ.Σ στο stand Ε28 της έκθεσης.

Το ωράριο λειτουργίας της έκθεσης είναι και για τις δύο μέρες 12.00 – 16.00 & 16.30 – 20.30

Το εισιτήριο ημέρας κοστίζει 8 ευρώ, ενώ το εισιτήριο διημέρου 14 ευρώ.

Χάρτης των Γεύσεων 2021 – Covid-free οινική εκδήλωση

Ο Χάρτης των Γεύσεων είναι η σημαντικότερη οινική εκδήλωση στη Βόρεια Ελλάδα.

Από την πρώτη του διοργάνωση, το 2003, μέχρι σήμερα, έχει συμβάλλει ουσιαστικά στην ποιοτική και στοχευμένη επικοινωνία και προώθηση του ελληνικού κρασιού και κατ’ επέκταση στη δημιουργία οινικής παιδείας.

Πλέον, έχει εξελιχθεί σε ιδανική πλατφόρμα συνάντησης του οινικού κόσμου ολόκληρης της Ελλάδας. Οινοποιοί, αποσταγματοποιοί και εισαγωγείς προβάλλουν τα προϊόντα και τη δραστηριότητά τους στους χιλιάδες επισκέπτες: καταναλωτές, πλήθος σημαντικών οινικών προσωπικοτήτων και επαγγελματιών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Και για τη 18η διοργάνωσή του,  ο Χάρτης των Γεύσεων θα μεταμορφωθεί σε έναν τεράστιο μαγνήτη που θα συγκεντρώσει όλο τον κόσμο του κρασιού της Ελλάδας, για 2 ημέρες, στο Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννης Βελλίδης στη HELEXPO.

Ο Χάρτης των Γεύσεων θα υλοποιηθεί σε ένα απολύτως ασφαλές περιβάλλον για εκθέτες και επισκέπτες, με την τήρηση υγειονομικού Covid-free πρωτοκόλλου που ισχύει για τη διοργάνωση εμπορικών εκθέσεων και κοινωνικών εκδηλώσεων, προς αποφυγή της μετάδοσης της πανδημίας.Πιο συγκεκριμένα η είσοδος στο Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννης Βελλίδης θα επιτρέπεται αποκλειστικά σε εμβολιασμένους ή νοσήσαντες με την επίδειξη του GreenPass (βεβαίωση εμβολιασμού/νόσησης SARS-Cov-2 είτε το Ευρωπαϊκό Ψηφιακό Πιστοποιητικό COVID-19).

Σε όλους θα πραγματοποιείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας με το πιστοποιητικό, μέσω επίδειξης Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.

Είναι απαραίτητη η προεγγραφή όλων των επισκεπτών (τόσο όσων θα προμηθευτούν εισιτήριο αλλά και όσων διαθέτουν πρόσκληση δωρεάν εισόδου).

Δείτε τη φόρμα προεγγραφής.

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!