Ανακοινώθηκαν και επίσημα την Κυριακή τα αποτελέσματα των πρόσφατων εσωκομματικών εκλογικών διαδικασιών της Νέας Δημοκρατίας στον Νομό Σάμου.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΕΦ.Ε.Ε.Π. Σάμου, Κωνσταντίνο Κούρταλη, τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Τελικός πίνακας ανάδειξης του προέδρου και των μελών της Δ.Ε.Ε.Π. Σάμου κατά τη σειρά των σταυρών προτίμησης που έλαβαν. Εκλέγονται και τα επτά μέλη:

Τελικός πίνακας ανάδειξης του προέδρου και των μελών της ΔΗΜ.ΤΟ Ανατολικής Σάμου κατά τη σειρά των σταυρών προτίμησης που έλαβαν. Για την ανάδειξη των εκλόγιμων λαμβάνεται υπόψη η ποσόστωση των δύο φύλων που εφαρμόζεται στην εκλογή, με βάση τη σχετική εγκύκλιο του κόμματος.

Τελικός πίνακας ανάδειξης του προέδρου και των μελών της ΔΗΜ.ΤΟ Δυτικής Σάμου κατά τη σειρά των σταυρών προτίμησης που έλαβαν. Για την ανάδειξη των εκλόγιμων λαμβάνεται υπόψη η ποσόστωση των δύο φύλων που εφαρμόζεται στην εκλογή, με βάση τη σχετική εγκύκλιο του κόμματος.

Τελικός πίνακας ανάδειξης του προέδρου και των μελών της ΔΗΜ.ΤΟ Ικαρίας κατά τη σειρά των σταυρών προτίμησης που έλαβαν. Εκλέγονται και τα επτά μέλη.

Τελικός πίνακας ανάδειξης του προέδρου και των μελών της ΔΗΜ.ΤΟ Φούρνων κατά τη σειρά των σταυρών προτίμησης που έλαβαν. Εκλέγονται και τα επτά μέλη.

Τελικός πίνακας ανάδειξης των συνέδρων κατά τη σειρά των σταυρών προτίμησης που έλαβαν. Για την ανάδειξη των εκλόγιμων λαμβάνεται υπόψη η ποσόστωση των δύο φύλων που εφαρμόζεται στην εκλογή, με βάση τη σχετική εγκύκλιο του κόμματος.

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!