Διευρύνει το χαρτοφυλάκιο ξενοδοχείων του στη Σάμο και πολλά άλλα μεγάλα και μικρά ελληνικά νησιά για το 2022 ο μεγάλος γερμανικός ταξιδιωτικός οργανισμός FTI, καθώς η Ελλάδα ήταν ένας από τους κορυφαίους προορισμούς για την περίοδο 2020/2021 και οι προκρατήσεις για το 2022 είναι αυξημένες.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο Ralph Schiller, διευθύνων σύμβουλος του FTI για το καλοκαίρι του 2022, οι προκρατήσεις βρίσκονται σε υψηλό διψήφιο ποσοστό πάνω από τις αντίστοιχες του 2019!

Οι ταξιδιώτες θεωρούν το καλοκαίρι του 2022 ασφαλές, υπογράμμισε ο επικεφαλής του ταξιδιωτικού οργανισμού. Στην πολύ θετική εικόνα των προκρατήσεων συμβάλλουν και οι ευέλικτες πληρωμές.

Για την καλοκαιρινή σεζόν του 2022, ο FTI προγραμμάτισε πολυάριθμες αποκλειστικές πτήσεις με την αεροπορική εταιρία European Air Charter.

Κλασικοί προορισμοί όπως η Αίγυπτος, η Ελλάδα και τα Κανάρια θα συνδέονται πολλές φορές την εβδομάδα με το Ντίσελντορφ, τη Λειψία, το Μόναχο και τη Φρανκφούρτη.

Η εταιρία προσθέτει συνεργασίες με την Condor, τον όμιλο Lufthansa Group, τη Sun Express, τη Sundair και την Emirates.

Περισσότερα ξενοδοχεία σε μικρά και μεγάλα Ελληνικά νησιά

Στην Ελλάδα, ο FTI διευρύνει το χαρτοφυλάκιο του στα μεγάλα νησιά αλλά και σε μικρότερα όπως η Σάμος, η Ζάκυνθος, η Σκιάθος και η Νάξος.

Προσφέρει δε πακέτα Fly & Drive στην Κρήτη, τη Ρόδο και τη Χαλκιδική.

Πηγή: VimaTisKo.gr και TourismToday.gr

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!