Φωτογραφία από τη σελίδα της Άννης Ανδρεάδου στο facebook

Στην Πανηπειρωτική Έκθεση 2021, που πραγματοποιήθηκε στο Πανηπειρωτικό Στάδιο Ιωαννίνων από 16 έως 20 Οκτωβρίου, προβλήθηκαν τα τοπικά προϊόντα της Σάμου και των άλλων νησιών της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Η έκθεση διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, της Περιφέρειας Ηπείρου, του Δήμου Δωδώνης και του Δήμου Ζίτσας.

Στην έκθεση, που είναι η δεύτερη που πραγματοποιήθηκε με φυσική παρουσία μετά την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, η παρουσία της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου υπήρξε ξεχωριστή και με θετικό πρόσημο και περιλάμβανε παρουσίαση των προϊόντων και γευσιγνωσία, που προκαλούσε τέρψη και τις θετικές εντυπώσεις του κοινού.

Ο περιφερειάρχης, Κωνσταντίνος Μουτζούρης, σε δήλωση του σχετικά με τη συμμετοχή της Περιφέρειας στην Πανηπειρωτική 2021 τόνισε:

Η Περιφέρεια Βορείου συμμετείχε στην Πανηπειρωτική έκθεση παραδοσιακών προϊόντων, θεωρώντας ότι πρόκειται για ένα σημαντικό γεγονός και με στόχο την τόνωση της ζήτησης των προϊόντων που παράγονται στις νήσους μας, κάνοντας αυτά γνωστά στο ευρύ κοινό και με ανώτερη στόχευση την σύναψη νέων εμπορικών συνεργασιών και συμφωνιών.

Επίσης την τόνωση του Τουριστικού ρεύματος προς τα νησιά μας με εν δυνάμει επισκέπτες από την περιοχή της Ηπείρου.

Είναι στο πλαίσιο της Στρατηγικής της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου , η εξωστρέφεια και η αποκατάσταση της καλής φήμης της ως τόπος που συμμετέχει στην παραγωγική ζωή της χώρας και ως νησιά με εξαιρετικό τουριστικό ενδιαφέρον“.

Στην Έκθεση τον Περιφερειάρχη εκπροσώπησε η αντιπεριφερειάρχης ανάδειξης και προώθησης προϊόντων Βορείου Αιγαίου, Σουλτάνα Ανδρεάδου, η οποία μετά το πέρας της Έκθεσης δήλωσε σχετικά:

Είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι ως Περιφέρεια από την παρουσία μας στο σημαντικό αυτό γεγονός και την ανταπόκριση του κοινού της Πανηπειρωτικής.

Πράγματι τα προϊόντα των νησιών μας προκάλεσαν το ενδιαφέρον των επισκεπτών και την αποδοχή όσων τα γεύθηκαν.

Είμαι αισιόδοξη για το τελικό αποτέλεσμα της προσπάθειας που κάνει η Περιφέρεια.

Θα τη συνεχίσουμε και θα τη βελτιώσουμε.

Ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη που είναι πρόθυμος να την ενισχύσει με κάθε τρόπο και να βοηθήσει τον παραγωγικό κόσμο των νησιών μας και τους επιχειρηματίες του Τουρισμού“.

Στην έκθεση συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, οι Περιφέρειες Ηπείρου, Βορείου Αιγαίου, Κεντρικής Μακεδονίας, Πελοποννήσου και παραγωγικές επιχειρήσεις με είδη διατροφής καθώς και περιοχές με τουριστικό ενδιαφέρον.

Φωτογραφίες από τη σελίδα της Άννης Ανδρεάδου στο facebook:

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!