Μια σειρά προωθητικών ενεργειών στην Πολωνία πραγματοποίησαν οι δήμοι Ανατολικής και Δυτικής Σάμου, με σκοπό την προβολή του νησιού και την προσέλκυση τουριστών από την χώρα της ανατολικής Ευρώπης.

Οι ενέργειες υλοποιήθηκαν σε συνεργασία με το Πολωνικό Ελληνικό Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Συγκεκριμένα, μετά από πρόταση του Πολωνικού Ελληνικού Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου για παραγωγή οπτικοακουστικού υλικού (video) για την τουριστική προβολή της Σάμου, Πολωνός φωτογράφος επιχειρηματίας, επισκέφθηκε το νησί για τη λήψη εικόνων φωτογραφιών με σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα και δημιουργήθηκε video με τίτλο “SAMOS 2021”, διάρκειας 3 λεπτών και 22 δευτερολέπτων, το οποίο υπήρξε προϊόν συνεργασίας των δήμων Ανατολικής και Δυτικής Σάμου, του Πολωνικού Ελληνικού Βιομηχανικού Επιμελητηρίου και της Πολωνικής Εταιρείας Εναέριων Κινηματογραφήσεων “FilmLot”.

To video έλαβε τη σύμφωνη γνώμη του Ε.Ο.Τ. και θα είναι ελεύθερο για χρήση και προβολή στο εσωτερικό και στο εξωτερικό και από τους δυο δήμους.

Στόχος του συγκεκριμένου οπτικοακουστικού υλικού, είναι η ενδυνάμωση της επισκεψιμότητας και η παρουσίαση της πολιτιστικής κληρονομιάς της νήσου Σάμου.

Παρακολουθήστε και πάλι το βίντεο διαφημιστικής προβολής του νησιού, που προβλήθηκε ήδη από το Samos Voice στις 14 Σεπτεμβρίου:

Θα ακολουθήσει η υπογραφή πρωτοκόλλου φιλίας και συνεργασίας του Πολωνικού Ελληνικού Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου και με τους δυο δήμους της Σάμου, μετά από τη σύμφωνη γνώμη των δημοτικών συμβουλίων.

Οι δύο δήμοι του νησιού σχολιάζουν:

Στο πλαίσιο της εξωστρέφειας και υιοθέτησης καλών πρακτικών το γεγονός αυτό αποτελεί μία σημαντική εξέλιξη που προσδίδει επιπλέον δυναμική στο επίπεδο των διεθνών σχέσεων και συνεργασιών μεταξύ των δυο δήμων της Σάμου, διευρύνοντας το πεδίο των τουριστικών, πολιτιστικών, εμπορικών και οικονομικών συναλλαγών για τους επιχειρηματίες της Σάμου, προσφέροντας μία σειρά δυνατοτήτων στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους Δήμους μας, για την σύναψη συνεργιών και ανταλλαγών σε εθνικό και διεθνές επίπεδο“.

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!