Την έναρξη λειτουργίας των τμημάτων της Παιδικής και Νεανικής Χορωδίας “ΕυΩΔΗα”για το διδακτικό έτος 2021-2022, για παλιούς και νέους μαθητές και παράλληλα τη δημιουργία νέων τμημάτων θεωρίας της μουσικής ανακοίνωσε η Ιερά Μητρόπολη Σάμου και Ικαρίας.

Τα μαθήματα χορωδιακού τραγουδιού και θεωρίας της μουσικής σε παιδιά και νέους 9 έως 18 ετών προσφέρονται δωρεάν και θα γίνουν σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα και με όλους τους προβλεπόμενους από την πολιτεία κανόνες ασφαλείας.

Τα τμήματα θα είναι ολιγομελή και θα διαμορφωθούν ανάλογα με τις αιτήσεις συμμετοχής των παιδιών.

Εγγραφές και πληροφορίες: Δευτέρα έως Παρασκευή στις 11:00-13:00, στο τηλέφωνο 2273087657, e-mail: imsamou.evodia@gmail.com.

Πρώτη συνάντηση: Σάββατο 30 Οκτωβρίου, ώρα: 13:00, στην αίθουσα του πρώην ΚΑΠΗ, Καλομοίρη Εμμανουήλ 3, Βαθύ Σάμου

Οι υπεύθυνοι  της Μητρόπολης αναφέρουν για τη λειτουργία της χορωδίας και των νέων τμημάτων θεωρίας της μουσικής τα εξής:

Αναζητώντας την πρόοδο, τη δημιουργία, τις αληθινές αξίες στη ζωή μας και με τη βεβαιότητα ότι η Μουσική θα μας δώσει και πάλι χαρά και δύναμη, το μουσικό μας ταξίδι συνεχίζει με τα νέα τμήματα Θεωρίας της Μουσικής.

Η Χορωδία “ΕυΩΔΗα” της Ι. Μ. Σάμου, με την ενεργή παρουσία της στα τοπικά μουσικά εθιμικά δρώμενα, δίνει τον ιδιαίτερο τόνο της σε θρησκευτικές, εθνικές, κοινωνικές, φιλανθρωπικές και άλλες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, με τα μέλη της, παιδιά και νέους 9 έως 18 ετών, να απολαμβάνουν τις εβδομαδιαίες τους πρόβες και την ενασχόλησή τους με τη μουσική και το χορωδιακό τραγούδι“.

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!