Γιορτάστηκε σήμερα, 20 Οκτωβρίου, και στη Σάμο η “Ημέρα της Αστυνομίας” και παράλληλα τιμήθηκε η μνήμη του προστάτη του Σώματος, μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου.

Για τον λόγο αυτό τελέστηκε το πρωί της Τετάρτης δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης στην πόλη της Σάμου, ενώ ακολούθως αναγνώστηκε η ημερήσια διαταγή του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγου Μιχαήλ Καραμαλάκη.

Στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν για την “Ημέρα της Αστυνομίας” στη Σάμο, τη Λέσβο και τη Χίο μεταξύ άλλων, εκπρόσωποι θρησκευτικών, πολιτικών και στρατιωτικών Αρχών, εκπρόσωποι των φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι των ενώσεων αποστράτων, εκπρόσωποι συνδικαλιστικών ενώσεων, καθώς επίσης αστυνομικό προσωπικό και πολίτες, ενώ ο γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής Βορείου Αιγαίου Υποστράτηγος, Ελευθέριος Ντουρουντούς, παρέστη στις εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα στη Μυτιλήνη.

Στο πλαίσιο του εορτασμού, πραγματοποιήθηκε επίσης κατά το τελευταίο τριήμερο, πανελλαδική εθελοντική αιμοδοσία του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, με σκοπό την ενίσχυση της τράπεζας αίματος του Σώματος.

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!