Με το βραβείο “Δημήτρια 2021” τιμήθηκε την Κυριακή ο Σαμιώτης καθηγητής, Μανόλης Βαρβούνης, πρόεδρος της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την διοργάνωση των επιστημονικών συνεδρίων της Εκκλησίας της Ελλάδος και κοσμήτορας της Σχολής Κλασικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.

Το βραβείο απένειμε ο εψηφισμένος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου, κ. Βαρθολομαίος.

Κατά τη διάρκεια της ειδικής πανηγυρικής τελετής βράβευσης, έγινε επίσης η απονομή του βραβείου “Δημήτρια 2021” στον πρόεδρο της Ειδικής Συνοδικής Επιτροπής Πολιτιστικής Ταυτότητος της Εκκλησίας της Ελλάδος, Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιο, από τον Επίσκοπο Ανδρούσης κ. Κωνστάντιο, εκπρόσωπο του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου.

Το βραβείο “Δημήτρια 2021” απονέμεται σε ετήσια βάση. Φέτος αφορούσε το έργο των Επιτροπών αυτών για την διοργάνωση των επιστημονικών συνεδρίων και των σχετικών εκδηλώσεων της Εκκλησίας της Ελλάδος για την επέτειο των 200 χρόνων από την Έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης του 1821.

Πρόκειται για την επίσημη αναγνώριση συστηματικού έργου μιας δεκαετίας, που πρόσφερε τα μέγιστα στον εορτασμό του επετειακού έτους 2021.

 

Tα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar της Aegean!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!