Τις απόψεις των πολιτών σχετικά με την ηλεκτροκίνηση και με την χωροθέτηση των σημείων επαναφόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων στον δήμο Ανατολικής Σάμου καταγράφει ένα ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο που κοινοποίησε ο δήμος.

Η συμμετοχή στη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου είναι εθελοντική και ανώνυμη και σκοπό έχει την καταγραφή των απόψεων των πολιτών τόσο σχετικά με την ηλεκτροκίνηση, όσο και με την χωροθέτηση των σημείων επαναφόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων εντός των ορίων του δήμου Ανατολικής Σάμου.

Οι απαντήσεις θα παραμείνουν εμπιστευτικές και θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για την επεξεργασία και την εξαγωγή συγκεντρωτικών συμπερασμάτων, χωρίς να κοινοποιηθούν σε τρίτους, σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR).

Ο εκτιμώμενος χρόνος συμπλήρωσης του ερωτηματολογίου είναι 2-3 λεπτά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, με σκοπό τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου και χρηστικού δικτύου, ο δήμος Ανατολικής Σάμου συμμετέχει στην κινητοποίηση για το περιβάλλον εκπονώντας Σχέδιο Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων το οποίο αποτελεί και το βασικό εργαλείο εκκίνησης στην προσπάθεια προώθησης καθαρών μορφών μετακίνησης.

Η ανάπτυξη αποδοτικών πολιτικών κινήτρων μπορεί να διευκολύνει σημαντικά τόσο την ανάπτυξη της αγοράς ηλεκτροκίνησης όσο και την ανάπτυξη των σημείων επαναφόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων“, τονίζουν οι υπεύθυνοι του δήμου.

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!