fbpx

Ο Πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης την Παρασκευή στη Σάμο

Στη Σάμο αναμένεται την Παρασκευή 1η Οκτωβρίου ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αυτό έκανε γνωστό απόψε ο βουλευτής του Νομού, Χριστόδουλος Στεφανάδης, ο οποίος σε ανάρτησή του ανέφερε:

“Όπως ενημερώθηκα ο Πρωθυπουργός την Παρασκευή θα επισκεφθεί τη Σάμο.

Στις 9:00 π.μ, θα αφιχθεί στο Βαθύ. Θα επισκεφθεί την παλαιά δομή προκειμένου να την παραδώσει στο Σαμιακό λαό. Εν συνεχεία θα επισκεφθεί και θα ενημερωθεί για τις εγκαταστάσεις της νέας δομής στη θέση Ζερβού. Θα αναχωρήσει στις 12:00 μ.μ.

Η επίσκεψη του Πρωθυπουργού είναι πολύ σημαντική για την αλλαγή σελίδας στη διαχείριση του προσφυγικού που ταλανίζει τα τελευταία χρόνια το νησί μας. Παράλληλα θα ενημερωθεί για την εξέλιξη των διαδικασιών αποκατάστασης μετά τον καταστροφικό σεισμό και γενικά για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο τόπος.

Η έλευση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για μια ακόμη φορά στη Σάμο, παρά το εξαιρετικά επιβαρυμένο πρόγραμμά του, αποδεικνύει έμπρακτα το μεγάλο ενδιαφέρον του για τον Νομό μας”.

Εν τω μεταξύ, η ΔΗΜ.ΤΟ Ανατολικής Σάμου της Νέας Δημοκρατίας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση για την επίσκεψη του πρωθυπουργού:

Το νησί μας θα επισκεφτεί την Παρασκευή 1η Οκτωβρίου 2021 ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης υλοποιώντας την δέσμευση του για το κλείσιμο του Κ.Υ.Τ. στην Πόλη της Σάμου παραδίδοντας το στους δημότες της Ανατολικής Σάμου.

Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας κατάφερε σε λίγο χρονικό διάστημα να σχεδιάσει αποτελεσματικά την αποσυμφόρηση των νησιών, να μειώσει τις προσφυγικές ροές καταφέρνοντας ταυτόχρονα την επιτάχυνση των διαδικασιών Ασύλου – κατάφερε δηλαδή να βάλει σε τάξη αυτά τα οποία η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ επέβαλε ουσιαστικά στα νησιά μας, κατά την διάρκεια της διακυβέρνησης τους, χωρίς κανένα απολύτως σχεδιασμό μετατρέποντας τα νησιά μας σε αποθήκες ψυχών.

Σημαντική είναι επίσης και η οικονομική ενίσχυση από τα αρμόδια Υπουργεία προς τους φορείς Τοπικής Αυτοδιοίκησης με σκοπό την ενίσχυση της τοπικής κοινωνίας με έργα ουσίας προς τους πολίτες.

Ήρθε επιτέλους η ώρα η Πόλη της Σάμου, που τόσο ταλαιπωρήθηκε τα τελευταία χρόνια, να βρει τους ρυθμούς και την κανονικότητα της!

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ:

   

Ενημερωθείτε μέσα από το κανάλι μας στο Viber

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!

Related Articles

error: Content is protected !!