Για πέμπτη συνεχόμενη σεζόν, η ακτοπλοϊκή εταιρεία Blue Star Ferries θα αποτελέσει τον “χρυσό χορηγό” της ομάδας βόλεϊ του Κέρκη Μαραθoκάμπου, που αγωνίζεται στην κατηγορία Pre League.

Η διοίκηση του σαμιώτικου σύλλογο εξέδωσε την ακόλουθη ευχαριστήρια ανακοίνωση προς την ακτοπλοϊκή εταιρεία:

Ο Πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του αθλητικού συλλόγου Κέρκη Μαραθοκάμπου αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τον όμιλο Attica Group και την εταιρεία Blue Star Ferries για την αμέριστη στήριξη τους στον σύλλογό μας για ακόμα μία σεζόν.

Η Blue Star Ferries κατανοώντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, είναι δίπλα στον σύλλογο μας ως “ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ” όποτε την χρειαστήκαμε συμβάλλοντας σημαντικά στην εύρυθμη λειτουργία του σωματείου μας απαλλάσσοντας μας από το σημαντικό οικονομικό βάρος των μετακινήσεων μας.

Ιδιαίτερα στην δύσκολη (για όλους) περίοδο που διανύουμε λόγω της υγειονομικής κρίσης, η ανανέωση της στήριξης στον Α.Σ Κέρκη Μαραθοκάμπου, μας δίνει δύναμη και να εργαστούμε ακόμα πιο πολύ ώστε να κρατήσουμε τον σύλλογο μας πρωταγωνιστή στο ταξίδι για την κορυφή.

Ο Α.Σ Κέρκης και Blue Star Ferries ταξιδεύουν μαζί για 5η συνεχόμενη σεζόν στην Pre League και διασχίζουν το Αιγαίο χαράσσοντας πορεία προς την κορυφή.

Σας ευχαριστούμε…

 

Tα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar της Aegean!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!