Φωτογραφία του Δημήτρη Λεκιώτη

Ανακοινώθηκαν οι 160 απευθείας πτήσεις από Σουηδία, Δανία, Νορβηγία και Φινλανδία για Σάμο το 2022, σε συνδυασμό με τα τουριστικά πακέτα διαμονής της TUI στο νησί.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της TUI, την τουριστική σεζόν του 2022 το νησί του Πυθαγόρα θα συνδέεται με τη Στοκχόλμη και το Γκέτεμποργκ της Σουηδίας, την Κοπεγχάγη και το Μπιλούντ της Δανίας, το Όσλο της Νορβηγίας και το Ελσίνκι της Φινλανδίας.

Οι πρώτες πτήσεις θα ξεκινήσουν την Πρωτομαγιά του 2022 από την Κοπεγχάγη, ενώ η σεζόν θα κλείσει στις 27 Σεπτεμβρίου με τις τελευταίες πτήσεις από Στοκχόλμη, Γκέτεμποργκ και Όσλο.

Αναλυτικά οι πτήσεις για τις οποίες διατίθενται αυτή τη στιγμή εισιτήρια:

Από Σουηδία:

Η TUI fly Nordic θα εκτελεί απευθείας πτήσεις τσάρτερ:

– Από το αεροδρόμιο Stockholm – Arlanda στο αεροδρόμιο της Σάμου κάθε Τρίτη και Κυριακή από 3 Μαΐου έως 27 Σεπτεμβρίου (43 πτήσεις), με αεροσκάφη Boeing 737-800.

Η διάρκεια της πτήσης είναι περίπου 3 ώρες και 45 λεπτά.

– Από το αεροδρόμιο Göteborg – Landvetter προς το αεροδρόμιο της Σάμου κάθε Τρίτη από τις 10 Μαΐου έως τις 27 Σεπτεμβρίου (42 πτήσεις), με αεροσκάφη Boeing 737-800.

Η διάρκεια των πτήσεων θα είναι περίπου 3 ώρες και 40 λεπτά.

Τα αεροπορικά εισιτήρια της TUI Fly Nordic συνδυάζονται με πακέτα διακοπών στη Σάμο που διατίθενται στον ιστότοπο της TUI Sverige.

Από Δανία:

Η Jet Time θα εκτελεί απευθείας πτήσεις τσάρτερ για την TUI Denmark:

– Από το αεροδρόμιο της Κοπεγχάγης στο αεροδρόμιο της Σάμου κάθε Κυριακή από 15 Μαΐου έως 4 Σεπτεμβρίου (17 πτήσεις).

Η διάρκεια των πτήσεων θα είναι περίπου 3 ώρες και 15 λεπτά.

– Από το αεροδρόμιο του Billund προς το αεροδρόμιο της Σάμου κάθε Κυριακή από 19 Ιουνίου έως 25 Σεπτεμβρίου (15 πτήσεις).

Η διάρκεια των πτήσεων θα είναι περίπου 3 ώρες και 25 λεπτά.

Τα αεροπορικά εισιτήρια της Jet Time που συνδυάζονται με πακέτα διακοπών στη Σάμο διατίθενται στον ιστότοπο της TUI Denmark.

Από Νορβηγία:

Η Norwegian Air Shuttle θα εκτελέσει απευθείας 22 πτήσεις τσάρτερ για την TUI Norge από το αεροδρόμιο Oslo/Gardermoen προς το αεροδρόμιο της Σάμου, κάθε Τρίτη, από τις 3 Μαΐου έως τις 27 Σεπτεμβρίου (22 πτήσεις).

Η διάρκεια των πτήσεων θα είναι περίπου 4 ώρες.

Τα αεροπορικά εισιτήρια της Norwegian Air Shuttle που συνδυάζονται με πακέτα διακοπών στη Σάμο διατίθενται στον ιστότοπο της TUI Norge.

Από Φινλανδία:

Η Jet Time θα εκτελέσει 21 απευθείας πτήσεις τσάρτερ για την TUI Finland από το αεροδρόμιο του Ελσίνκι προς το αεροδρόμιο της Σάμου κάθε Τρίτη από τις 10 Μαΐου έως τις 27 Σεπτεμβρίου (21 πτήσεις).

Η διάρκεια των πτήσεων θα είναι περίπου 4 ώρες.

Τα αεροπορικά εισιτήρια που συνδυάζονται με πακέτα διακοπών στη Σάμο διατίθενται στον ιστότοπο της TUI Finland.

Όπως μπορείτε να διαβάσετε στο SamosVoice.gr, άλλες 94 απευθείας πτήσεις από σκανδιναβικές χώρες στη Σάμο έχει προγραμματίσει για το 2022 και ο επίσης μεγάλος ταξιδιωτικός οργανισμός Apollo.

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!