“Δυστυχώς, άλλος ένας ασθενής, μετά από νοσηλεία στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου, έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό” γνωστοποίησε νωρίτερα ο διοικητής του, Νίκος Στεφανής.

Πρόκειται για 57χρονο, προερχόμενο από τη Ρόδο, ο οποίος είχε εισαχθεί στη ΜΕΘ στις 26 Αυγούστου.

Στη ΜΕΘ συνεχίζουν να νοσηλεύονται άλλοι δύο άνδρες, ένας από τη Ρόδο κι ένας από την Κάλυμνο, καθώς και μία γυναίκα από τη Σάμο.

Στις απλές κλίνες Covid-19 νοσηλεύονται δύο ασθενείς, ένας άνδρας και μία γυναίκα.

Στο τμήμα Covid της Παιδιατρικής νοσηλεύονται δύο βρέφη και μία μητέρα, θετικοί σε Covid-19. Η δεύτερη μητέρα δεν έχει νοσήσει ακόμα.

“Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος” δήλωσε ο κ. Στεφανής.

Πλέον οι νεκροί στο νησί από την πανδημία είναι 13: πέντε κάτοικοι Σάμου, τρεις από τη Λέρο, τέσσερις από την Κάλυμνο κι ένας από Ρόδο.

Υπενθυμίζεται ότι στις 22 Ιουλίου είχε καταλήξει 64χρονη από την Κάλυμνο, ενώ στις 19 Ιουνίου 69χρονος, επίσης από Κάλυμνο.

Νωρίτερα, στις 3 Ιουνίου απεβίωσαν άλλοι δύο ασθενείς από την Κάλυμνο, 71χρονος και 72χρονη, καθώς και 92χρονος από τη Σάμο.

Στις 26 Μαΐου είχε καταλήξει από κορωνοϊό 59χρονη από τη Λέρο, στις 15 Μαΐου ασθενής από τη Σάμο και στις 6 Μαΐου 72χρονος από τη Λέκκα.

Είχαν προηγηθεί και οι απώλειες στις 29 Απριλίου 85χρονης από τη Λέκκα, στις 23 Απριλίου 66χρονης από τη Λέρο, στις 12 Απριλίου 49χρονης από τη Λέρο και τον περασμένο Μάρτιο 92χρονης από το Κοκκάρι.

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!