Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Σάμου πραγματοποίησε και την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου, από 7:00 έως 10:00 πμ, κινητοποίηση – κατάληψη στις διοικητικές υπηρεσίες του νοσοκομείου, για δεύτερη συνεχόμενη μέρα.

Όπως αναφέρουν οι υπεύθυνοι του συλλόγου, “μεγάλη ήταν συμμέτοχη των συναδέλφων, εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων, ενάντια στις διώξεις και απολύσεις που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση για τους υγειονομικούς“.

Στη συνέχεια οι νοσοκομειακοί συμμετείχαν στη στάση εργασίας που έχει προκηρύξει η ΠΟΕΔΗΝ από 10:00 έως 15:00.

Ο σύλλογος εργαζομένων αναφέρει για τις κινητοποιήσεις τα εξής: “Στόχος στη συγκέντρωση μας ήταν η παρεμπόδιση στο να δοθούν από τη πλευρά της διοίκησης τα έγγραφα που θα έθεταν σε άδεια άνευ αποδοχών τους συναδέλφους μας η όποια και επιτέυθηκε.

Στην ομιλία του ο Πρόεδρος του συλλόγου τόνισε ότι το νοσοκομείο μας και γενικότερα το δημόσιο σύστημα υγείας δεν κινδυνεύει από τους ανεμβολίαστους συναδέλφους μας αλλά από την πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση της υποχρηματοδότησης και της υποστελέχωσης.

Σε περίπτωση που τεθούν εκτός εργασίας οι συνάδελφοι στο ήδη υποστελεχωμένο νοσοκομείο θα απορυθμιστεί εντελώς πράγμα που θα είναι εις βάρος των συναδέλφων και του σαμιακού λαού“.

Δείτε στα παρακάτω βίντεο τι δήλωσε ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Σάμου, Σταμάτης Φιλιππής, για τις κινητοποιήσεις:

Οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου αποφάσισαν ομόφωνα να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους και την Παρασκευή 03/09/2021, από 7:00 έως 10:00 πμ.

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!