Φωτογραφία αρχείου

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα λειτουργίας των γραφείων της Διεύθυνσης Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών Κεντρικής Ελλάδος (Δ.Α.Ε.Φ.Κ.- Κ.Ε) στη Σάμο έως και τις 6 Αυγούστου.

Το πρόγραμμα αναλυτικά είναι το εξής:

Εβδομάδα από 26 έως 30 Ιουλίου: Δευτέρα, Τρίτη – γραφείο δήμου Ανατολικής Σάμου (πόλη της Σάμου) Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή – γραφείο δήμου Δυτικής Σάμου (Καρλόβασι)

Εβδομάδα από 2 έως 6 Αυγούστου: Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη – γραφείο δήμου Ανατολικής Σάμου (Σάμος) Πέμπτη, Παρασκευή – γραφείο Δήμου Δυτικής Σάμου (Καρλόβασι).

Η λειτουργία των γραφείων της Δ.Α.Ε.Φ.Κ-Κ.Ε. στη Σάμο

Στο πλαίσιο αρμοδιοτήτων της Δ.Α.Ε.Φ.Κ.-Κ.Ε. του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, και για την εξυπηρέτηση των πληγέντων από τον σεισμό της 30ης Οκτωβρίου η Δ.Α.Ε.Φ.Κ.-Κ.Ε. λειτουργεί από τις 11/1/2021 δύο γραφεία στη Σάμο, εκ περιτροπής στον δήμο Ανατολικής Σάμου και στον δήμο Δυτικής Σάμου, στους χώρους που έχουν παραχωρηθεί από τους δήμους.

Σκοπός των γραφείων είναι η ενημέρωση των πληγέντων πολιτών από υπαλλήλους της Διεύθυνσης και η παραλαβή κάθε είδους απαιτούμενων αιτήσεων στη διαδικασία αποκατάστασης των πληγέντων κτηρίων αλλά και στην επίλυση του προβλήματος προσωρινής στέγασής τoυς.

Η λειτουργία των γραφείων θα γίνει αποκλειστικά με την παρουσία υπαλλήλου της Υπηρεσίας. Λόγω του ότι οι μετακινήσεις των υπαλλήλων της Υπηρεσίας στη Σάμο γίνονται κάθε Δευτέρα, και κυρίως αεροπορικώς, με άφιξη στη Σάμο περί τις 8:45 π.μ., (σύμφωνα με τα υφιστάμενα αεροπορικά δρομολόγια), για τον περιορισμό απώλειας χρόνου μετακίνησης, κάθε Δευτέρα και Τρίτη, θα λειτουργεί το γραφείο του εγγύτερου του αεροδρομίου δήμου, ήτοι του δήμου Ανατολικής Σάμου και κάθε Πέμπτη και Παρασκευή το γραφείο του δήμου Δυτικής Σάμου. Οι Τετάρτες θα είναι εναλλάξ από εβδομάδα σε εβδομάδα μεταξύ των δύο Δήμων.

Η Υπηρεσία στην πόλη της Σάμου λειτουργεί σε γραφείο που παραχώρησε ο δήμος Ανατολικής Σάμου, στο κτήριο της Περιφέρειας, δίπλα από την Υπηρεσία Δόμησης του δήμου, στον πρώτο όροφο.

Το τηλέφωνο επικοινωνίας με αυτό το γραφείο είναι το 22733 50451 και το email της daefk@ggde.gr.

 

Tα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar της Aegean!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!