Φωτογραφία: Παράρτημα Σάμου της ΕΟΔ

Το Δημοτικό Στάδιο Καρλοβάσου φιλοξένησε την Τρίτη τους αγώνες στίβου της 4ης Περιφερειακής Αθλητικής και Πολιτιστικής Συνάντησης Νέων Βορείου Αιγαίου.

Στους αγώνες συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες των κατηγοριών Κ18, Κ16 και Κ14.

Δείτε τα πλήρη αποτελέσματα των αγώνων:

Όπως αναφέρει για τους αγώνες στην σελίδα του στο facebook ο δήμος Δυτικής Σάμου, “μετά από 16 χρόνια, η δημοτική αρχή με την άψογη συνεργασία της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Σάμου – Χίου κατάφεραν να οργανώσουν και να ολοκληρώσουν επιτυχώς μια από τις σημαντικότερες αθλητικές διοργανώσεις που λαμβάνει χώρα στο νησί μας.

Παιδιά και νέοι διαφόρων ηλικιών και ιδιαίτερων ικανοτήτων εξέπληξαν με τις αθλητικές τους επιδόσεις, εισπράττοντας το πιο θερμό και εγκάρδιο χειροκρότημα για την προσπάθειά τους!

Η ικανοποίηση του κοινού ήταν εμφανής στα πρόσωπα τους και ιδιαίτερα των φιλάθλων του κλασσικού στίβου που απόλαυσαν τους αγώνες ζωντανά μετά από μεγάλο χρονικά διάστημα αποχής.

Η αθλητική μαχητικότητα των συμμετεχόντων και η αγάπη στο βλέμμα τους, μας δίνουν το κίνητρο να παλέψουμε για τον προγραμματισμό και άλλων τέτοιων γεγονότων!

Δείτε το βίντεο από την συνέντευξη τύπου της διοργάνωσης και στη συνέχεια βίντεο και φωτογραφίες του δήμου Δυτικής Σάμου και του Σωτήρη Φραγκουλάκη – Δρούγα από τους αγώνες!

Πηγή: Σελίδα δήμου Δυτικής Σάμου στο facebook.

Το Παράρτημα Σάμου της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, με την πολυετή εμπειρία του στην κάλυψη παρόμοιων εκδηλώσεων, βοήθησε στην άμεση και επιτυχή αντιμετώπιση των περιστατικών που εκδηλώθηκαν στο στάδιο.

Δείτε τις φωτογραφίες δημοσίευσε η ΕΟΔ Σάμου στο facebook:

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!