Με ιδιαίτερη χαρά η ΠΑΕ Ατρόμητος από τη Super League ανακοίνωσε την ένταξη του Φοίνικα Μυτιληνιών Σάμου στο Δίκτυο Σχολών “Soccer Schools”, στο πλαίσιο της διεύρυνσης των Ακαδημιών της.

Ο Ατρόμητος δηλώνει πως επεκτείνεται και στο ακριτικό νησί του Αιγαίου, συνεργαζόμενος με ακόμα έναν σύλλογο της χώρας, αγκαλιάζοντας με αυτόν τον τρόπο το ποδόσφαιρο σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Η συμφωνία επιτεύχθηκε έπειτα από επαφές του υπεύθυνου του “Atromitos Soccer Schools”, Απόστολου Αποστόλου, με τον τεχνικό υπεύθυνο των Ακαδημιών του Φοίνικα Μυτιληνιών Σάμου, Στέλιο Σταματάκη.

Με την επίτευξη της συνεργασίας, το ΔΣ του συλλόγου της Σάμου δήλωσε:

“Στο πλαίσιο της ανάπτυξης του ποδοσφαίρου στις μικρές ηλικίες και τη σωστή διαπαιδαγώγηση των νεαρών αθλητών, η ομάδα μας εντάσσεται στο Δίκτυο Σχολών της ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών. Πρόκειται για μία πολύ σημαντική στιγμή για τον σύλλογο, καθώς θα συνεργαστεί με μία ΠΑΕ η οποία εδώ και πολλά χρόνια ρίχνει το βάρος στις υποδομές της.

Οι λόγοι που επιλέξαμε να συνεργαστούμε με τις σχολές ποδοσφαίρου του Ατρομήτου Αθηνών είναι οι εξής:

1. Η ιστορία του Ατρομήτου.

2. Η οργάνωση και ο τρόπος λειτουργίας που παρέχει η Σχολή Ποδοσφαίρου του.

3. Η σωστή αθλητική και κοινωνική εκπαίδευση, καθώς και ψυχαγωγία των νεαρών αθλητών.

4. Το σταθερό και καταρτισμένο από επαγγελματίες σύστημα εκπαίδευσης των αθλητών.

5. Η εκπαίδευση των στελεχών των Σχολών στα πρότυπα λειτουργίας της Ακαδημίας του Ατρομήτου.

6. Το ειδικό βάρος που ρίχνει ο Ατρόμητος στην ανάδειξη νέων παιδιών.

7. Η πρόοδος και η ποιοτική αναβάθμιση σε όλα τα επίπεδα που παρέχουν οι Σχολές Ποδοσφαίρου του Ατρομήτου.

Όραμά μας και όνειρό μας είναι να καταφέρουμε μέσα από αυτή την συνεργασία να αναδείξουμε αθλητές οι οποίοι θα έχουν αξίες, αρχές και αθλητική παιδεία, που βασίζεται στη δικαιοσύνη, την ευγένεια, τον σεβασμό και το «ευ αγωνίζεσθαι». Ο αθλητισμός και το ποδόσφαιρο είναι τρόπος ζωής και έτσι προσπαθούμε να θέσουμε τις βάσεις στα παιδιά της Σχολής Ποδοσφαίρου για σωστό Αθλητισμό, για τη σωστή σωματική, ψυχική, πνευματική και κοινωνική τους καλλιέργεια.

Ευελπιστούμε στο μέλλον να καταφέρουμε να αναδείξουμε αθλητές που θα μπορέσουν να ενσωματωθούν στις ομάδες Νέων και μετέπειτα Ανδρών του Ατρομήτου, ώστε να αντιπροσωπεύσουν επάξια το νησί μας και την ομάδα μας πανελλαδικά”.

 

Tα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar της Aegean!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!