Φωτογραφίες του Μπάμπη Σακαντάρη

Συνεχίζεται για δεύτερη μέρα την Κυριακή 20 Ιουνίου το Διεθνές Κύπελλο ΕΙΟ Windsurfing Slalom στο Κοκκάρι της Σάμου.

Οι περίπου 30 αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό που συμμετέχουν, χαρίζουν πλούσιο θέαμα, σε μία θαλάσσια περιοχή ιδανική για windsurfing.

Το Διεθνές Κύπελλο, το οποίο διοργανώνεται από την Ελληνική Ομοσπονδία Speed Slalom Windsurfing και τον Ναυτικό Όμιλο Σάμου, σε συνεργασία με το Samos Windsurfing Club και άλλους φορείς, υπό την αιγίδα του Δήμου Ανατολικής Σάμου, ολοκληρώνεται την Τρίτη 22 Ιουνίου

Όπως αναφέρει ο δήμος Ανατολικής Σάμου, το Κοκκάρι είναι ένα “ιδανικό μέρος για αγώνες τέτοιου βεληνεκούς, μιας και ο θερμικός άνεμος που παράγει το μικροκλίμα της περιοχής προσφέρει σταθερότητα, ασφάλεια, και σχετικά χαμηλό κυματισμό.

Σε συνδυασμό με τα πεντακάθαρα κρυστάλλινα νερά και την καθηλωτική θέα των καταπράσινων ορεινών όγκων να καταλήγουν στις ακτές μας, οι λάτρεις του αθλήματος θα απολαύσουν μια πολύ ξεχωριστή εμπειρία“.

Πάρτε μια γεύση από το Διεθνές Κύπελλο ΕΙΟ Windsurfing Slalom στο Κοκκάρι, μέσα από τις φωτογραφίες του Μπάμπη Σακαντάρη που αναδημοσιεύτηκαν από  τον Χρήστο Σακελλάρη στην ομάδα “Summer in Samos” στο facebook !

Δείτε επίσης τις φωτογραφίες του Μανώλη Ζάννη:

Δείτε τέλος τις φωτογραφίες του Δημήτρη Καλατζή από τη σελίδα της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης – Παράρτημα Σάμου στο facebook:

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!