Την τουριστική προβολή της Σάμου στην ισραηλινή αγορά, με άρθρα σε ιστοσελίδες δύο πολύ μεγάλων μέσων της χώρας, πραγματοποίησε το γραφείο ΕΟΤ στο Ισραήλ, σε συνεργασία με την Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Η προβολή υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της τουριστικής προβολής των νησιών του βορείου Αιγαίου και με δεδομένη την φετινή απευθείας αεροπορική σύνδεση του Τελ Αβίβ με τη Σάμο με πακέτο διακοπών.

Η Σάμος προβλήθηκε στις ιστοσελίδες των ηλεκτρονικών μέσων Walla και Haaretz.

Το Walla είναι το κορυφαίο ηλεκτρονικό μέσο στο Ισραήλ και το δεύτερο στην κατηγορία news and media, το οποίο, σύμφωνα με το similarweb, δέχθηκε 32,52 εκατομμύρια μηνιαίες επισκέψεις (σε desktop και mobile) κατά τον Μάιο του 2021.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το άρθρο για τη Σάμο στην ιστοσελίδα Walla.

H Haaretz είναι μία αμιγώς συνδρομητική πλατφόρμα, η μεγαλύτερη στο Ισραήλ, που ανήκει στον όμιλο των ομώνυμης ιστορικής εφημερίδας.

Σύμφωνα με το similarweb, δέχθηκε 13,58 εκατομμύρια μηνιαίες επισκέψεις (σε desktop και mobile) κατά τον Μάιο του 2021.

Ο αριθμός φαίνεται μικρός, είναι όμως πολύ σημαντικός γιατί ακριβώς πρόκειται για συνδρομητική πλατφόρμα, δηλαδή με περιεχόμενο που δεν είναι ελεύθερα προσβάσιμο (στο σύνολό του) σε μη συνδρομητές, δηλαδή απευθύνεται σε κοινό που εμπιστεύεται το μέσο και πληρώνει για να το διαβάζει αντί να περιηγείται απλώς στις σελίδες του.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το άρθρο για τη Σάμο στην ιστοσελίδα Haaretz.

Η συγκεκριμένη ενέργεια εντάσσεται σε μία σειρά στοχευμένων ενεργειών για την προβολή της Σάμου και όπως δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Μεταφορών & Επικοινωνιών, Νίκος Νύκτας “η ανάδειξη των θετικών και διαφοροποιητικών χαρακτηριστικών της Σάμου είναι βασική μας προτεραιότητα, καθώς το νησί αυτό αποτελεί τη ναυαρχίδα του τουρισμού στο Β. Αιγαίο“.

 

Tα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar της Aegean!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!