Την ευκαιρία να δοκιμάσουν την υπέροχη γεύση σπουδαίων προϊόντων της Νάξου, της Σάμου και της Ιταλίας και να γνωρίσουν την μεγάλη τους ποιότητα, στο πλαίσιο του 4ου Food Experience Graviera Naxos 2021 και του Ευρωπαϊκού προγράμματος «Mediterranean Cheese & Wines» είχαν την Κυριακή κορυφαίοι Έλληνες Ολυμπιονίκες, άνθρωποι της τέχνης, δημοσιογράφοι από τα σημαντικότερα ΜΜΕ της χώρας, γευσιγνώστες, travel bloggers και opinion leaders.

Η πολυβραβευμένη Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου «αντάμωσε» τα γλυκόπιοτα και με δεκάδες διακρίσεις Π.Ο.Π. κρασιά του Ενιαίου Οινοποιητικού Αγροτικού Συνεταιρισμού Σάμου και τους φημισμένους οίνους της ιταλικής Enoteca Regionale Emilia Romagna.

Αυτή η… γευστική συνάντηση κορυφής πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο «Φάρος» στο Αλυκό Νάξου και το μενού της είχε εξοχικό κατσικάκι Νάξου με Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. και μοσχαράκι Νάξου στο πήλινο με πανδαισία ναξιώτικων τυριών (ξινοτύρι, γραβιέρα και κεφαλοτύρι), συνοδευόμενα, φυσικά, από τα κρασιά του Ε.Ο.Σ. Σάμου και της Enoteca.

Σύμφωνα με τους εκλεκτούς προσκεκλημένους, στο γευσιγνωστικό αυτό event απόλαυσαν μια μοναδική οινογαστρονομική εμπειρία, καθώς η «δυνατή» γεύση της Γραβιέρας Νάξου Π.Ο.Π. της Ε.Α.Σ. Νάξου συνταίριαξε απολαυστικά με τα γλυκόπιοτα, πολυβραβευμένα κρασιά του Ε.Ο.Σ. Σάμου και της ιταλικής Enoteca, ανεβάζοντας την καλή διάθεση στα ουράνια!

 

 

 

Tα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar της Aegean!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!