Την ακύρωση των τουριστικών πακέτων της για τη Σάμο και άλλους 8 ελληνικούς προορισμούς έως τις 4 Ιουλίου ανακοίνωσε η ΤUI Βρετανίας, εξαιτίας του γενικότερου κλίματος αβεβαιότητας στα ταξίδια.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η TUI το Σάββατο, το μεγάλο ταξιδιωτικό πρακτορείο αναγκάστηκε να ακυρώσει όλες τις διακοπές στους ακόλουθους προορισμούς έως και τις 4 Ιουλίου: Σάμος, Χανιά, Καβάλα, Κεφαλονιά, Μύκονος, Πρέβεζα, Σαντορίνη, Σκιάθος, Θεσσαλονίκη.

Όπως επισημαίνει η TUI Βρετανίας, “αυτό το καλοκαίρι επιδιώκουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας ευελιξία και επιλογές, επομένως σε όσους προορισμούς τα σύνορα είναι ανοικτά και το βρετανικό ΥΠΕΞ επιτρέπει τα ταξίδια, θα πραγματοποιήσουμε κανονικά τα προγράμματά μας.

Επανεξετάζουμε το πρόγραμμα διακοπών και τις ακυρώσεις σύμφωνα με τις νεότερες ανακοινώσεις της κυβέρνησης κάθε τρεις εβδομάδες, με την ερχόμενη να αναμένεται στις 24 Ιουνίου“, επισημαίνει ο τουρ οπερέιτορ.

Στους ταξιδιώτες που επηρεάζονται από τις ακυρώσεις θα δοθεί πλήρης επιστροφή χρημάτων ή δυνατότητα αλλαγής κράτησης για μεταγενέστερη ημερομηνία ή εναλλακτικές διακοπές, και θα λάβουν κίνητρο κράτησης”, πρόσθεσε η TUI Βρετανίας.

 

Tα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar της Aegean!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!