Ένα πολύ εντυπωσιακό βίντεο για το Διεθνές Κύπελλο ΕΙΟ Windsurfing Fun Slalom 2021, που θα φιλοξενηθεί στο Κοκκάρι της Σάμου από 19 έως 22 Ιουνίου, ετοίμασε η σαμιώτικη εταιρεία παραγωγής βίντεο, Reeldrone, με σκηνοθέτη το Μιχάλη Κατινά.

Με τη βοήθεια του παρακάτω βίντεο μπορείτε να απολαύσετε μια πρόγευση του θεάματος που θα παρουσιαστεί στο Κοκκάρι από 19 έως 22 Ιουνίου!

Το κύπελλο διοργανώνεται από την Ελληνική Ομοσπονδία Speed Slalom Windsurfing, σε συνεργασία με το Samos Windsurfing Club και τον Ναυτικό Όμιλο Σάμου, υπό την αιγίδα του Δήμου Ανατολικής Σάμου.

Το Κοκκάρι είναι ένα ιδανικό μέρος για αγώνες τέτοιου βεληνεκούς, μιας και ο θερμικός άνεμος που παράγει το μικροκλίμα της περιοχής προσφέρει σταθερότητα, ασφάλεια, και σχετικά χαμηλό κυματισμό.

Σε συνδυασμό με τα πεντακάθαρα κρυστάλλινα νερά και την καθηλωτική θέα των καταπράσινων ορεινών όγκων να καταλήγουν στις ακτές μας, οι λάτρεις του αθλήματος θα απολαύσουν μια πολύ ξεχωριστή εμπειρία.

Ευχόμαστε σε όλους τους συμμετέχοντες να έχουν καλή τύχη και να απολαύσουν τη διαμονή τους στο νησί της Σάμου!” αναφέρει στη σελίδα του στο facebook ο δήμος Ανατολικής Σάμου

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!