Την αρωγή της υπουργού παιδείας, Νίκης Κεραμέως, για την ενίσχυση και ενδυνάμωση του Πανεπιστημίου Αιγαίου στο Καρλόβασι ζήτησε με επιστολή του προς την υπουργό ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κωνσταντίνος Μουτζούρης.

Στην επιστολή αυτή αναφέρονται τα εξής:

“Αξιότιμη κα Υπουργέ,

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να θέσουμε υπόψη σας Απόσπασμα από το Πρακτικό της 5ης Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δυτικής Σάμου (ΑΔΑ: 65ΝΟ46ΜΦΟ8-4Φ9)*, που πραγματοποιήθηκε στις 23 Απριλίου 2021 με θέμα την «Ενίσχυση – Ενδυνάμωση του Πανεπιστημίου Αιγαίου».

Όπως γνωρίζετε το Πανεπιστήμιο Αιγαίου ενισχύει οικονομικά, κοινωνικά, πολιτισμικά και πολιτιστικά τις τοπικές κοινωνίες όλων των νησιών της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, πόσο μάλλον της νήσου Σάμου, η οποία πέραν των συνεπειών της πανδημίας Covid – 19 έχει υποστεί τον τελευταίο χρόνο και τις συνέπειες ενός καταστροφικότατου σεισμού.

Θέτουμε λοιπόν υπόψη σας το εν λόγω Απόσπασμα Πρακτικού Συνεδρίασης, η Απόφαση της οποίας μας βρίσκει σύμφωνους και ευελπιστούμε στην δική σας ανταπόκριση και αρωγή στην ικανοποίηση του αιτήματος των κατοίκων του Δήμου Δυτικής Σάμου“.

* Δείτε το απόσπασμα από το πρακτικό της 5ης συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Δυτικής Σάμου:

 

 

Tα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar της Aegean!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!