Να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις και τις αναληθείς γενικεύσεις περί δήθεν πλήρους αναστολής των εμβολιασμών στη Σάμο επιχειρούν τοπικοί φορείς – αν και το νησί έβγαλε προς τα έξω αρνητική εικόνα για το θέμα, ακούγεται παντού ως κακό παράδειγμα και δυσφημείται, με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει για τον τουρισμό του.

“Δεν σταμάτησαν οι εμβολιασμοί, γίνονται περίπου 300 την ημέρα. Υπάρχουν έξι εμβολιαστικές γραμμές στο Νοσοκομείο και στα δύο Κέντρα Υγείας. Αυτό που ανεστάλη, για να το διευκρινίσουμε, είναι η λειτουργία του μεγάλου κέντρου της «Γαλάζιας Ελευθερίας» που επρόκειτο να εμβολιαστεί ο πληθυσμός με το εμβόλιο Johnson & Johnson” δήλωσε το Σάββατο στον “ΣΚΑΪ” ο βουλευτής Σάμου.

Για το ίδιο θέμα μίλησε στην τηλεόραση του Alpha και ο δήμαρχος Aνατολικής Σάμου, Γιώργος Στάντζος:

Εγγραφή βίντεο από ALPHA TV: Σωτήρης Φραγκουλάκης-Δρούγας

Αναφερόμενος στους εμβολιασμούς στη Σάμο όπου ανεστάλησαν οι μαζικοί εμβολιασμοί στο κλειστό Βαθέος λόγω χαμηλής προσέλευσης, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, σημείωσε (ΣΚΑΪ) πως είναι αδιανόητο ένα νησί να έχει κατοίκους που αρνούνται να εμβολιαστούν και μάλιστα εν μέσω τουριστικής περιόδου. Όπως είπε, αυτή η είδηση θα αναπαραχθεί στο εξωτερικό και θα βλάψει την εικόνα του νησιού.

Ο δρόμος για την ελευθερία είναι ένας και μοναδικός, ο εμβολιασμός” τόνισε την Παρασκευή στην εκπομπή “Από τις έξι” της ΕΡΤ1 ο διοικητής του Νοσοκομείου Σάμου, Νίκος Στεφανής, που σημείωσε πως “δεν περιμέναμε ότι δεν θα είχε συμμετοχή το εμβολιαστικό πρόγραμμα με τις 12 γραμμές, στο κέντρο που είχε δημιουργηθεί στο κλειστό γυμναστήριο του νησιού”.

Πηγή: ERTnews.gr

 

 

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!