fbpx

Τρεις οι νεκροί στη Σάμο από Covid την Πέμπτη

Και δεύτερος ασθενής Covid από την Κάλυμνο έχασε τη ζωή του την Πέμπτη στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Σάμου, όπως ενημέρωσε το βράδυ ο διοικητής του, Νίκος Στεφανής:

“Δυστυχώς δύο ακόμη ασθενείς από την Κάλυμνο, που νοσηλεύονταν στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου μας, δεν κατάφεραν να νικήσουν τη μάχη με τον κορωνοϊό.

Πρόκειται για γυναίκα 72 ετών με ημερομηνία εισαγωγής 08-05-2021 και για άνδρα 71 ετών με ημερομηνία εισαγωγής 30-04-2021.

Στις οικογένειές τους εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια” ανέφερε.

Το απόγευμα είχε γίνει γνωστός ο θάνατος της άτυχης γυναίκας από την Κάλυμνο, ενώ και το πρωί ανακοινώθηκε ότι κατέληξε 92χρονος από τη Σάμο, που νοσηλευόταν σε απλό θάλαμο.

Πλέον οι νεκροί από την πανδημία στο νησί είναι δέκα (10): πέντε κάτοικοι Σάμου, τρεις από τη Λέρο και δύο από την Κάλυμνο.

Υπενθυμίζεται ότι στις 26 Μαΐου στο Νοσοκομείο Σάμου είχε καταλήξει από κορωνοϊό 59χρονη από τη Λέρο, στις 15 Μαΐου ασθενής από τη Σάμο και στις 6 Μαΐου 72χρονος από τη Λέκκα.

Είχαν προηγηθεί και οι απώλειες στις 29 Απριλίου 85χρονης από τη Λέκκα, στις 23 Απριλίου 66χρονης από τη Λέρο, στις 12 Απριλίου 49χρονης από τη Λέρο και τον περασμένο Μάρτιο 92χρονης από το Κοκκάρι.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ:

   

Ενημερωθείτε μέσα από το κανάλι μας στο Viber

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!

Related Articles

error: Content is protected !!