fbpx

Πώς επηρεάζει τη Σάμο το νέο πρόγραμμα της TUI

Και την Σάμο επηρεάζουν οι αλλαγές του πλάνου πτήσεων και λειτουργίας του μεγάλου ταξιδιωτικού οργανισμού TUI για την εφετινή σεζόν, το οποίο εκπονήθηκε στις 28 Μαΐου, με τις εξελίξεις ανά αγορά και τις ημερομηνίες έναρξης των πτήσεων σε συγκεκριμένους προορισμούς.

Ιδιαίτερη αναφορά στη Σάμο κάνουν η TUI Ολλανδίας, η TUI Βελγίου και η TUI Βρετανίας.

Συγκεκριμένα:

H TUI Ολλανδίας ανακοίνωσε ότι για την Σάμο η επανεκκίνηση του τουρισμού θα γίνει από την Τρίτη 1 Ιουνίου, με την πρώτη πτήση από Άμστερνταμ να προσγειώνεται στο αεροδρόμιο “Αρίσταρχος ο Σάμιος” στις 11:00.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγη ώρα αργότερα, στις 11:45 της Τρίτης 1 Ιουνίου, θα προσγειωθεί στο αεροδρόμιο της Σάμου και η πρώτη πτήση της TUI Nordic από την Στοκχόλμη.

Η TUI Βελγίου αναφέρει την Σάμο ως έναν από τους πρώτους ευρωπαϊκούς προορισμούς για τους οποίους έχει ξεκινήσει ήδη τις πτήσεις της. Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη τουριστική πτήση από την πρωτεύουσα του Βελγίου στο νησί Πυθαγόρα πραγματοποιήθηκε στις 20 Μαΐου.

H TUI Βρετανίας και Ιρλανδίας περιλαμβάνει τη Σάμο στους προορισμούς για τους οποίους ακυρώθηκαν όλα τα πακέτα διακοπών τουλάχιστον έως τις 13 Ιουνίου.

Ολλανδία

Για την ολλανδική αγορά, η TUI αναφέρει:

Πακέτα διακοπών στην ηπειρωτική Ισπανία, Ελλάδα ηπειρωτική χώρα, άλλα Ελληνικά νησιά (δεν επιβεβαιώνονται ως επανεκκίνηση), Capo Verde, Βουλγαρία, Κροατία, Κύπρος, Αίγυπτος, Ιταλία, Βόρεια Μακεδονία και Τουρκία, ακυρώνονται έως και τις 25 Ιουνίου 2021. Όλες οι άλλες οργανωμένες διακοπές ακυρώνονται έως και τις 31 Ιουλίου 2021 (εκτός Μαρόκου, Τυνησία, Ταϊλάνδης και ΗΠΑ, που ακυρώνονται έως και 30 Ιουνίου 2021).

Βασιζόμενοι στο σύστημα ταξιδιών φωτεινού σηματοδότη της ολλανδικής κυβέρνησης, η TUI λειτουργεί σε προορισμούς που έχουν θετική συμβουλή και δεν απαιτούν καραντίνα από τους ταξιδιώτες κατά την άφιξη.

Συνεπώς, τα ταξίδια επανεκκινήθηκαν για το Καλοκαίρι 2021 σε Κανάρια Νησιά, Βαλεαρίδες Νήσοι, ηπειρωτική Πορτογαλία, Κέρκυρα, Ρόδο, Κω, Ζάκυνθο, Κάρπαθο, Αρούμπα,
Κουρασάο, Μπονέρ και Άγιο Μάρτιν.

Περαιτέρω προορισμοί προγραμματίζονται για επανεκκίνηση ως εξής:
28 Μαΐου: Σαντορίνη
29 Μαΐου: Μαδέρα
30 Μαΐου: Λα Πάλμα
1 Ιουνίου: Λέσβος & Σάμος
3 Ιουνίου: Μάλτα
4 Ιουνίου: Κεφαλονιά
7 Ιουνίου: Μύκονος
10 Ιουνίου: Μενόρκα
26 Ιουνίου: Θεσσαλονίκη & Πάργα / Λευκάδα

Πηγή: Πληροφορίες από money-tourism.gr

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ:

   

Ενημερωθείτε μέσα από το κανάλι μας στο Viber

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!

Related Articles

error: Content is protected !!