Φωτογραφία: Γιάννης Καπανταής

Έκπτωση 30% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των επιβατών που θα επιλέξουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές τα νησιά Σάμο, Λέρο, Κω, Χίο και Λέσβο προσφέρει, σε συνεργασία με τις δημοτικές Αρχές και τις τοπικές Ενώσεις Ξενοδόχων, η Blue Star Ferries.

Η προσφορά Hotel & Ferry ισχύει από 14/6-30/9/2021 στα εισιτήρια μετάβασης και επιστροφής από/ προς Πειραιά και Καβάλα για Σάμο, Λέρο, Κω, Χίο και Λέσβο, σε όλες τις κατηγορίες θέσεων επιβατών, στα ΙΧ αυτοκίνητα και τις μοτοσυκλέτες.

Δεν ισχύει για τις κατηγορίες Super Οικονομική και Special Οικονομική. Δεν ισχύει, επίσης, στις ενδιάμεσες διαδρομές.

Τα εισιτήρια μπορούν να μεταφερθούν σε άλλη ημερομηνία (εντός της περιόδου που ισχύει η προσφορά), καθώς και να ακυρωθούν με βάση την ισχύουσα πολιτική της εταιρείας. Δεν μπορούν να μετατραπούν σε ανοικτής ημερομηνίας.

Δεν είναι δυνατή η μεμονωμένη ακύρωση εισιτηρίων.

Για την παροχή της έκπτωσης, απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι ενδιαφερόμενοι να προσκομίζουν στα κατά τόπους συνεργαζόμενα πρακτορεία αποδεικτικό, το οποίο να επιβεβαιώνει τουλάχιστον τέσσερις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο ή ενοικιαζόμενο κατάλυμα σε κάποιον από τους συγκεκριμένους προορισμούς, καθώς και η προσκόμιση του καταθετηρίου τραπέζης με την εξόφληση ή προκαταβολή προς το ξενοδοχείο ή το ενοικιαζόμενο κατάλυμα.

Το αποδεικτικό θα επιδεικνύεται στις αρμόδιες υπηρεσίες του πλοίου, κατά την επιβίβαση για έλεγχο και θα πρέπει να είναι εμφανές το όνομα και το σύνολο των διανυκτερεύσεων.

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!