Τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος συγχαίρει ο Ενιαίος Οινοποιητικός Αγροτικός Συνεταιρισμός Σάμου (ΕΟΣΣ), με αφορμή και την βράβευση του Σαμιώτη executive chef, Ευάγγελου Μπιλιμπά, με το “Χρυσό Μετάλλιο” του παγκόσμιου οργανισμού “Greek Taste Beyond Borders – GTBB”.
Στην συγχαρητήρια επιστολή που απέστειλε στη λέσχη αρχιμαγείρων ο πρόεδρος του ΔΣ του ΕΟΣΣ, Γιάννης Σκούτας, αναφέρονται τα εξής
“Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και χαρά για τον Συνεταιρισμό της Σάμου, η διαρκής προσπάθεια προώθησης των εκλεκτών κρασιών μας μέσω δράσεων, φεστιβάλ και διοργανώσεων στις οποίες συμμετέχει δυναμικά η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος.
Τα επίλεκτα μέλη σας που δραστηριοποιούνται πανελλαδικά αλλά και παγκοσμίως, αναγνωρίζουν, προτιμούν και προτείνουν τα πολυβραβευμένα ξηρά, ημίξηρα και γλυκά κρασιά που παράγονται από τη μεγάλη οικογένεια αμπελοκαλλιεργητών του Συνεταιρισμού της Σάμου.
Μεταξύ αυτών, τα μέλη της Λέσχης σας που κατάγονται και δραστηριοποιούνται στη Σάμο, τάσσονται φανατικά στο πλευρό του ΕΟΣ Σάμου, εμπνέονται και δημιουργούν τις νέες γαστρονομικές τάσεις της εποχής, με σεβασμό στην παράδοση και βασισμένες στα καλύτερα τοπικά προϊόντα.
Εκ μέρους του Δ.Σ του ΕΟΣ Σάμου, θέλουμε να σας εκφράσουμε θερμές ευχαριστίες για τη διαρκή και μόνιμη συνεργασία αλλά και τα συγχαρητήριά μας για την επιβράβευση του μέλους σας και Σαμιώτη executive chef, Ευάγγελου Μπιλιμπά, ο οποίος τιμήθηκε με το “Χρυσό Μετάλλιο” του παγκόσμιου οργανισμού “Greek Taste Beyond Borders – GTBB”.
Είναι αδιαμφισβήτητη η πολυετής του προσφορά στην ελληνική γαστρονομία και την διατήρησή της.
Το “Certification of Value & Quality_Gold Medal 2021” ωστόσο, αποτελεί μία πολύ σημαντική για τη Σάμο τοποθέτησή της στο χάρτη της ελληνικής οινογαστρονομίας“.