Οι αιτήσεις για τις νέες εγγραφές και επανεγγραφές στον βρεφονηπιακό – παιδικό σταθμό Καρλοβάσου και τον παιδικό σταθμό Μαραθοκάμπου για την περίοδο Σεπτέμβριος 2021-Ιούλιος 2022, θα υποβάλλονται από 10 έως 31 Μαΐου 2021.

Τα έντυπα των αιτήσεων θα είναι διαθέσιμα στους κατά τόπους παιδικούς σταθμούς και στην ιστοσελίδα του δήμου Δυτικής Σάμου.

Οι αιτήσεις θα αποστέλλονται ηλεκτρονικά στις ακόλουθες ηλεκτρονικές διευθύνσεις:

1) paidikoi.samou.7@gmail.com (Καρλόβασι) και

2) paidikoi.samou.8@gmail.com (Μαραθόκαμπος)

ή θα λαμβάνονται κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού στα τηλέφωνα:

2273033235 (Παιδικός Σταθμός Καρλοβάσου) και

2273031546 (Παιδικός Σταθμός Μαραθοκάμπου).

Ο δήμος ενημερώνει ότι για την εγγραφή των παιδιών στους Παιδικούς, Βρεφικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς προσκομίζονται τα εξής δικαιολογητικά:

α) ΑΙΤΗΣΗ με συμπληρωμένα ερωτηματολόγιο της μητέρας ή του πατέρα ή του κηδεμόνα του παιδιού

 

Κάντε κλικ εδώ για να ανοίξει η παραπάνω αίτηση σε νέο παράθυρο ή καρτέλα και να μπορέσετε να την αποθηκεύσετε με δεξί κλικ και “Αποθήκευση εικόνας ως”.

β) ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ και όπου αυτό δεν είναι εφικτό ληξιαρχική πράξη γέννησης του παιδιού ή και ληξιαρχική πράξη συμφώνου συμβίωσης (ζητείται αυτεπάγγελτα)

γ) ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ότι και οι δυο γονείς είναι εργαζόμενοι ή πρόκειται να εργασθούν εντός μηνός από την υποβολή της αίτησης εγγραφής, με προσδιορισμό του ύψους των αποδοχών τους και αντίγραφο αναγγελίας πρόσληψης της αιτούσας/ του αιτούντος ή της σύμβασης μαζί με το έντυπο Ε4 (ετήσιος πίνακας προσωπικού)

δ) ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕΔ ή κάρτα ανεργίας σε ισχύ του γονέα ή των γονέων που είναι άνεργοι.

ε) ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ συμπληρωμένη από παιδίατρο καθώς και αντίγραφο του βιβλιαρίου υγείας του παιδιού με τα εμβόλια που προβλέπονται κάθε φορά ανάλογα με την ηλικία του παιδιού. Επίσης αποτελέσματα φυματιοαντίδρασης Mantoux όπως κάθε φορά προβλέπεται από το Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών.

 

Κάντε κλικ εδώ για να ανοίξει η παραπάνω αίτηση σε νέο παράθυρο ή καρτέλα και να μπορέσετε να την αποθηκεύσετε με δεξί κλικ και “Αποθήκευση εικόνας ως”.

στ) ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ του τρέχοντος οικονομικού έτους και αντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος του οικονομικού έτους , των γονέων.

ζ) ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ γονέων και ημερομηνία γέννησης του παιδιού.

η) ΑΔΕΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΓΟΝΕΩΝ (αφορά τους αλλοδαπούς γονείς).

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!