Την ποικιλία εναλλακτικών μορφών τουρισμού και αθλητισμού στη Σάμο αναδεικνύει το  βίντεο που ανέβηκε την Πέμπτη στο κανάλι της σαμιώτικης εταιρείας παραγωγής βίντεο Reeldrone.

Το βίντεο είναι μία παραγωγή που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της τουριστικής εκστρατείας “Samos, Explore Within” του δήμου Ανατολικής Σάμου.

Ο σκηνοθέτης Μιχάλης Κατινάς, σχολιάζοντας το βίντεό του, αναφέρει:

Το δυνατό χαρτί του νησιού μας, ο εναλλακτικός τουρισμός είναι αυτός που θα εμπλουτίσει τις εμπειρίες του επισκέπτη αλλά και του ντόπιου.

Στα πλαίσιά του, η Σάμος προσφέρει αγροτουρισμό, θρησκευτικό τουρισμό, αρχαιολογία, οικοτουρισμό κ.α Εδώ όμως θα εστιάσουμε στα σπορ για τα οποία αυτός ο τόπος είναι η φαντασίωση για τους λάτρεις του αθλητισμού:

Με τη Σάμο κατάσπαρτη από ορειβατικά μονοπάτια προσφέρει μοναδικές πίστες για Hiking, Mountain Bike και σε συνέχεια Ορειβασία και Καταρρίχηση απ’ τους επιβλητικούς ορεινούς όγκους και φαράγγια του νησιού.

Εκμεταλλευόμενοι τους ανέμους, το Windsurfing, η Ιστιοπλοΐα, το Kite surfing και το Παρά-πέντε ακμάζουν στο νησί μας, με το Μελτέμι να είναι ο δυνατός σύμμαχος!

Με τη θάλασσα να μαγνητίζει, έχοντας πεντακάθαρα, βραβευμένα νερά και πλούσιο γεμάτο ζωή και χρώμα βυθό, η Κολύμβηση, το Standup Paddle Board, το Καγιάκ και η Κατάδυση είναι “must” για τους λάτρεις της φύσης.

Η άθληση είναι υγεία και το λατρεμένο μας νησί τη προσφέρει πλουσιοπάροχα“.

Δείτε και φωτογραφίες από τα γυρίσματα:

 

Tα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar της Aegean!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!