Νέα ανθρώπινη απώλεια από τον κορωνοϊό στη Σάμο, καθώς στο τοπικό Νοσοκομείο κατέληξε ασθενής που νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Όπως ενημέρωσε ο διοικητής του Ιδρύματος, Νίκος Στεφανής, “δυστυχώς ακόμα ένας ασθενής δεν κατάφερε να βγει νικητής από τη μάχη κατά του Covid-19 στο νησί μας.

Πρόκειται για συμπολίτη μας 72 ετών από τη Λέκκα Σάμου, ο οποίος εισήχθη στην Παθολογική Κλινική – Τμήμα Covid στις 04-04-2021 και στη συνέχεια στις 11-04-2021 εισήχθη στη ΜΕΘ του ΓΝ Σάμου.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του”.

Υπενθυμίζεται ότι στις 29 Απριλίου υπέκυψε 85χρονη από τη Λέκκα Σάμου.

Στις 23 Απριλίου είχε καταλήξει 66χρονη από τη Λέρο που έδινε μάχη με τον ιό από τις 8 Απριλίου.

Στις 12 Απριλίου υπέκυψε 49χρονη ασθενής με Covid, επίσης από τη Λέρο.

Τον περασμένο Μάρτιο, τέλος, κατέληξε 92χρονη από το Κοκκάρι.

Σε άλλη ανακοίνωσή του για τη συνολική διαχείριση της κατάστασης, ο διοικητής του Νοσοκομείου, Νίκος Στεφανής, αναφέρει:

“Από την αρχή της πανδημίας του κορωνοϊού Covid-19, το προσωπικό του ΓΝ Σάμου, σε όλες τις βαθμίδες του, έχει υπερβάλλει εαυτό.

Έχουμε ενισχυθεί με προσωπικό, υπάρχουν όμως και αποχωρήσεις προσωπικού (συνταξιοδοτήσεις, προσωπικές επιθυμίες), αλλά συνεχίζουμε να φροντίζουμε και να δίνουμε την καθημερινή μας μάχη εις όφελος όλων των ασθενών.

Όσον αφορά το θέμα της πανδημίας Covid-19, στην Παθολογική Κλινική, όπου έχει δημιουργηθεί το τμήμα Covid-19, έχουν δοθεί 32 εξιτήρια και παραμένουν ακόμα νοσηλευόμενοι τέσσερις (4) ασθενείς.

Στη ΜΕΘ έχει δοθεί ένα (1) εξιτήριο και παραμένουν ακόμα νοσηλευόμενοι πέντε (5) ασθενείς. Δυστυχώς όμως έχουν φύγει από τη ζωή και πέντε (5) συνάνθρωποί μας.

Συνεχίζουμε τη μάχη κατά της πανδημίας και θα τα καταφέρουμε” τονίζει ο κ. Στεφανής.

 

Tα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar της Aegean!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!