Φωτογραφία του Μανώλη Νικολού

Στο Καρλόβασι, στον μισοκατεστραμμένο από τον σεισμό της 30ής Οκτωβρίου 2020 Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, μετέβη την Πέμπτη ο μητροπολίτης Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών, κ. Ευσέβιος.

Επέβλεψε αυτοπροσώπως την ολοκλήρωση των εργασιών καθαίρεσης ετοιμόρροπων τμημάτων αναδομῶν, είτε τοιχοποιϊών, είτε θολοδομιών, που διενεργήθηκαν από τη μονοπρόσωπη ιδιωτική κεφαλαιουχική εταιρεία με την επωνυμία DESTINY ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ, δυνάμει του από 19 Απριλίου 2021 υπογραφέντος ιδιωτικού συμφωνητικού μεταξύ της εν λόγω εταιρείας και της τοπικής Εκκλησίας, που εκπροσωπήθηκε από τον κ. Ευσέβιο και τον εφημέριο του Ναού π. Κωνσταντίνο Μηλιώτη.

Τα καθαιρεθέντα οικοδομικά υλικά του Ναού μεταφέρθηκαν και φυλάσσονται με ασφάλεια, με την προοπτική επιλογής και επαναχρησιμοποίησής τους.

“Μέσα στήν ἀναστάσιμη χαρά τῆς Πασχαλίου περιόδου, πού διανύουμε εὐχαριστοῦμε τήν Ἐταιρία DESTINY ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ γιά τήν μεγάλη δωρεά καί προσφορά της καί εὐχόμαστε σύντομα διά τήν σύν Θεῷ συνέχιση καί τῶν ὑπολοίπων ἐργασιῶν ὑποστύλωσης καί ἐξ ὁλοκλήρου ἀνακαίνισης τοῦ Ἱεροῦ Μητροπολιτικοῦ Ναοῦ μας στό Καρλόβασι” αναφέρει η τοπική μητρόπολη.

 

Tα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar της Aegean!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!