Φωτογραφία του Μανώλη MargΦωτογραφία του Μανώλη Μαρτζ

Στην ανάθεση υπηρεσίας για την ψηφιακή προβολή και προώθηση του δήμου ως τουριστικού προορισμού, μέσω της υλοποίησης ενός ολοκληρωμένου πλάνου προβολής του, θα προβεί ο δήμος Ανατολικής Σάμου.

Το πλάνο θα περιλαμβάνει την ανάπτυξη του περιεχομένου και των εργαλείων επικοινωνίας καθώς και στοχευμένες ενέργειες ψηφιακής προώθησης του προορισμού, όπως επίσης και επικοινωνία των δράσεων σε κεντρικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, σύμφωνα με την παρακάτω τεχνική έκθεση:

Η ψηφιακή προβολή και προώθηση του δήμου Ανατολικής Σάμου, ως τουριστικού προορισμού, είναι απαραίτητη, για την προσέλκυση μεγαλύτερου αριθμού επισκεπτών και προβλέπεται στο ετήσιο πρόγραμμα τουριστικής προβολής του δήμου για το έτος 2021 και με δεδομένες τις δυσκολίες που βιώνει το νησί, τόσο λόγω covid-19, όσο και των συνεπειών του καταστροφικού σεισμού της 30ης Οκτωβρίου 2021.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν τις προσφορές τους στο πρωτόκολλο του Δήμου Ανατολικής Σάμου, ή στο κεντρικό e-mail dimvath@otenet.gr, έως και τη Δευτέρα 10/5/2021 και ώρα 15:00.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 2273350117 & 50141 της Διεύθυνσης Πολιτισμού – Τουρισμού & Άθλησης, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

 

Tα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar της Aegean!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!