fbpx

Ισραηλινοί τουρίστες με απευθείας πτήσεις φέτος στη Σάμο

Το επίσημο άνοιγμα προς την τουριστική αγορά του Ισραήλ, με απευθείας πτήσεις από το Τελ Αβίβ προς το νησί του Πυθαγόρα, ανακοίνωσε η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Σάμου.

Όπως αναφέρει η ένωση, αυτό επιτεύχθηκε μετά από πολύμηνες προσπάθειες της ένωσης και σε άψογη συνεργασία με τον Δήμο Ανατολικής Σάμου αλλά και τον Δημήτρη Κασμιρλή, Πρόεδρο του Συλλόγου Πρακτόρων Τουριστικών Γραφείων.

Για την σεζόν 2021 έχουν προγραμματιστεί 21 πτήσεις από το Ισραήλ για την Σάμο, με προσδοκώμενο συνολικό αριθμό επισκεπτών περίπου στις 3000.

Οι πτήσεις θα ξεκινήσουν από τις 28 Ιουνίου και θα διαρκέσουν σε εβδομαδιαία βάση μέχρι και τις 29 Σεπτεμβρίου.

Η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Σάμου αναφέρει σχετικά: “Πρόκειται για ένα εγχείρημα που θα δώσει μια ανάσα στο πολύπαθο νησί μας και θα τονώσει τον τουριστικό κλάδο που τα τελευταία χρόνια δεν έχει σταματήσει να δοκιμάζεται.

Είμαστε ιδιαιτέρως περήφανοι για τις επιτυχείς διαπραγματεύσεις καθώς η αγορά του Ισραήλ αποτελεί βασική επιδίωξη όλων των ευρωπαϊκών προορισμών λόγω του συνολικού εμβολιασμού των πολιτών της.

Η Ένωση Ξενοδόχων στο πλαίσιο επανεκκίνησης της τουριστικής περιόδου συνεχίζει να εργάζεται με αισιοδοξία και συνεχείς επαφές που ευελπιστούμε πως θα τονώσουν περαιτέρω την τουριστική κίνηση του φετινού καλοκαιριού αλλά και την ανάδειξη της Σάμου ως κορυφαίου τουριστικού προορισμού”.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ:

   

Ενημερωθείτε μέσα από το κανάλι μας στο Viber

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!

Related Articles

error: Content is protected !!