Εκατό χιλιάδες μάσκες (50.000 FFP2 και 50.000 Surgical) προσέφερε, λαμβάνοντας υπόψη την κοινωνική της ευθύνη για την καταπολέμηση της πανδημίας, η εταιρεία BBE Solutions GmbH με έδρα τη Γερμανία, με την επιθυμία να διανεμηθούν στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου, την Αστυνομία, το Λιμεναρχείο και την Πυροσβεστική Σάμου, καθώς και στον δήμο Ανατολικής Σάμου, ο οποίος και ανέλαβε τη διανομή τους.

Η δημοτική Αρχή, και προσωπικά ο δήμαρχος Γιώργος Στάντζος, εξέφρασαν τις θερμότερες ευχαριστίες τους για την πράξη αυτή αγάπης και αλληλεγγύης στη γερμανική εταιρεία, και συγκεκριμένα στον Δημήτρη Καραθανάση, Σαμιώτη, ανιψιό του εκλιπόντος Χρήστου Καραθανάση, σύζυγο της πρώην βουλευτού Αγνής Καλογερή.

Όπως σημείωσαν, “η συνεισφορά αυτή συνιστά μία εξαιρετικά σημαντική στήριξη για την αντιμετώπιση των έκτακτων αναγκών που έχουν προκύψει από την πανδημία του κορωνοϊού, αναδεικνύοντας το κοινωνικό πρόσωπο και την ευαισθησία που διακρίνει την εταιρεία BBE Solutions GmbH και τον κ. Δημήτρη Καραθανάση προσωπικά. Σας ευχαριστούμε!

Ευχαριστούμε και τα εθελοντικά κλιμάκια Βαθέος και Σαμίων για τη βοήθειά τους”.

Φωτογραφίες: Δήμος Ανατ. Σάμου

 

Tα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar της Aegean!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!