Ο δήμος Ανατολικής Σάμου, στο πλαίσιο συμμετοχής του στην πρώτη Διεθνή Τουριστική Έκθεση “Greek Panorama Virtual” έλαβε μέρος την Πέμπτη σε διαδικτυακή εκδήλωση η οποία ήταν αφιερωμένη στην “Παγκόσμια Ημέρα της Γης” και περιλάμβανε συζητήσεις οι οποίες αφορούσαν την αειφορία, τον πράσινο τουρισμό και τη βιώσιμη κινητικότητα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης υπήρξε σύζευξη με Γερμανία, όπου συμμετείχε και η διευθύντρια του ΕΟΤ Γερμανίας, Βίκυ Στρούμπου, η οποία παρουσίασε το έργο του ΕΟΤ αναφορικά με την προώθηση της χώρας μας στη γερμανική αγορά.

Το δήμο Ανατολικής Σάμου εκπροσώπησε η αντιδήμαρχος, Δέσποινα Κάιλα, και ο γραμματέας του Συνδέσμου Τουριστικών & Ναυτικών Πρακτόρων Σάμου, Δημήτρης Κασμιρλής.

Αναφέρθηκαν στη Σάμο, ως έναν γνωστό τουριστικό προορισμό στη γερμανική αγορά εδώ και πάρα πολλά χρόνια, αλλά και στις συχνές απευθείας πτήσεις charter που υπάρχουν κάθε χρόνο από και προς το νησί.

Εκτενής συζήτηση έγινε για το ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης και το έργο της, στη δύσκολη αυτή περίοδο για τον τουρισμό.

Με την δυναμική προβολή της “Greek Panorama Virtual” προορισμοί και επιχειρήσεις απολαμβάνουν ευρεία διασπορά και επικοινωνία με τους μελλοντικούς επισκέπτες τους, λειτουργώντας όλο το χρόνο.

Όλες οι εκδηλώσεις της έκθεσης “Greek Panorama Virtual” θα αναρτηθούν στο κανάλι της έκθεσης στο YouTube.

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!