Ο δήμος Ανατολικής Σάμου ευχαριστεί με ανακοινώσεις του την Δημοτική Κοινότητα Κοκκαρίου, την ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ – Διεθνή Ένωση Αστυνομικών, τον Ροταριανό Όμιλο Σάμου και τον Σύλλογο Αυτοδυτών Σάμου για τις δωρεές τους προς τον δήμο.

Οι ανακοινώσεις αναφέρουν αναλυτικά:

– Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε, τη Δημοτική Κοινότητα Κοκκαρίου και την ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ – Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών, για την προσφορά τους σε είδη πρώτης ανάγκης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Σάμου, τα οποία θα διατεθούν για την κάλυψη των αναγκών των ωφελουμένων. Δηλώνουν παρόντες, για άλλη μια φορά, δείχνοντας ευαισθητοποίηση σε θέματα κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης.

– Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Ροταριανό Όμιλο Σάμου για τη μεγάλη δωρεά κρεάτων και φιαλών κρασιού που προσέφεραν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Σάμου, τα οποία θα διατεθούν στους ωφελούμενους, ενόψει των ημερών του Πάσχα, συμβάλλοντας μ’ αυτή την πράξη αλληλεγγύης και συμπαράστασης, στην ανακούφιση των συμπολιτών μας.

– Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Σύλλογο Αυτοδυτών Σάμου για τη δωρεά τους, σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, που προσέφεραν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Σάμου, τα οποία θα διατεθούν στους ωφελούμενους, ενόψει των ημερών του Πάσχα, προφέροντας πραγματική βοήθεια και ανακούφιση στους συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη.

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!