fbpx

Ελέγχθηκε και η πυρκαγιά στο Ποτάμι Καρλοβάσου- Προσαγωγή!

Σχεδόν καθημερινές είναι τις τελευταίες ημέρες οι πυρκαγιές στη Σάμο, φωτιές που ξεφεύγουν στη διάρκεια καύσης υπολειμμάτων καλλιεργειών.

Και σήμερα, Δευτέρα, μετά το πρωινό πύρινο μέτωπο στην Κοινότητα Παλαιοκάστρου ανάμεσα σε Ποσειδώνιο και Κλήμα, και το απόγευμα, στις 18:00, στις φλόγες τυλίχθηκε αγροτοδασική έκταση στο Ποτάμι Καρλοβάσου, κοντά στους καταρράκτες, στη θέση Τσίγκι.

Φωτογραφία: Μανώλης Νικολού

Επιτόπου έσπευσαν 9 πυροσβεστικά οχήματα με 20 άνδρες, που με την πολύτιμη συνδρομή εθελοντών, κατάφεραν να ελέγξουν την κατάσταση.

Ήδη από την ΠΥ έχει προσαχθεί άνδρας, που φέρεται να έκαιγε υπολείμματα κλαδιών και χόρτων…

“Και λίγο πριν τελειώσει η μέρα, σε δύσκολο σημείο στο Ποτάμι Καρλοβασίου, οι πυροσβεστικές δυνάμεις της Σάμου έέγκαιρα έσβησαν μια ακόμα εστία πυρκαγιάς, βοηθούμενοι από τους εθελοντές και τους αυτοδιοικητικούς της περιοχής” έγραψε σε ανάρτησή του ο υποστράτηγος ΠΣ, Ιωάννης Σταμούλης, συντονιστής Επιχειρήσεων σε Αιγαίο-Κρήτη, που “ανέβασε” και τις σχετικές φωτογραφίες:

“Θα επαναλάβουμε την επανάληψη της έκκλησής μας προς τους πολίτες για την προσοχή τους στη χρήση πυρός για αγροτικές εργασίες. Η προστασία του εθνικού φυσικού περιβάλλοντος είναι υπόθεση όλων μας” τόνισε εκ νέου.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ:

   

Ενημερωθείτε μέσα από το κανάλι μας στο Viber

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!

Related Articles

error: Content is protected !!