Φωτογραφία: Νίκος Χουσάς

Η Ένωση Μικρασιατών Σάμου “δεν επιθυμεί κάποιο χώρο για χρήση έδρας στο κτίριο του Επικούρειου Πολιτιστικού Κέντρου, καθώς η έδρα του συλλόγου βρίσκεται στην πόλη της Σάμου, στην οδό Γυμνασιάρχου Βασμανώλη, πλατεία Αγίου Νικολάου“.

Αυτό δήλωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης στην συνάντηση των πολιτιστικών συλλόγων με τον αντιπεριφερειάρχη, Βασίλη Πανουράκη, παρουσία του περιφερειάρχη, Κωνσταντίνου Μουτζούρη, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στις 11.00 π.μ στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου

Οι εκπρόσωποι της Ένωσης Μικρασιατών Σάμου κατέθεσαν στη συνάντηση προφορικά τα παρακάτω ερωτήματα:

1. Ποιος θα είναι υπεύθυνος για τη διάθεση του χώρου εκδηλώσεων του κέντρου.

2. Αν η παραχώρηση της αίθουσας εκδηλώσεων του Επικούρειου θα είναι με ωριαία μίσθωση.

3. Αν στην απόφαση της περιφέρειας εκτός από τη παραχώρηση χώρου στο Ινστιτούτο μακροζωίας και αντιγήρανσης αναφέρεται και η παραχώρηση σε άλλους πολιτιστικούς συλλόγους χώρων για χρήση έδρας και αν θα έχουν λόγο στη διαχείριση του κτιρίου.

Ο αντιπεριφερειάρχης κ. Πανουράκης μας ενημέρωσε ότι θα ακολουθήσει και νέα συνάντηση με τους πολιτιστικούς φορείς της πόλης μας για εκ νέου συζήτηση του θέματος της χρήσης του κτιρίου του Επικούρειου πολιτιστικού κέντρου” αναφέρουν οι υπεύθυνοι του συλλόγου.

 

Tα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar της Aegean!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!