Φωτογραφία: Κώστας Ευγενείας

Να ενημερωθεί από τους αρμόδιους φορείς για την πορεία των εργασιών – αποκατάστασης των ζημιών και την χωροθέτηση εγκατάστασης των προκατασκευασμένων αιθουσών στις σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του νησιού ζητά ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου.

Σε σχετική του ανακοίνωση ο σύλλογος αναφέρει ότι “μετά την ενημέρωση της απόφασης με αύξοντα αριθμό 9 της Δ.ΕΠ Ανατολικής Σάμου, ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου ζητά ενημέρωση από τους αρμόδιους φορείς για τα εξής θέματα:

  1. Την πορεία παραλαβής των συγκεκριμένων προκατασκευασμένων αιθουσών:

2. Την πορεία εγκατάστασης των προκατασκευασμένων αιθουσών και την χωροθέτηση τους στα Δημοτικά Σχολεία Βαθέος, Χώρας , Πυθαγορείου , τις ενέργειες που έχουν γίνει στον προαύλιο χώρο του Δ.Σ Πυθαγορείου, του στρατοπέδου «Λοχία Πεζικού Καρλοβασίτη Δημήτρη» (Δ.Σ Χώρας )καθώς και του οικοπέδου που έχει ενοικιαστεί πλησίον του ΓΕΛ και την ασφαλή πρόσβαση σε αυτό.(Δ.Σ Βαθέος).

3. Τον προγραμματισμό επανεξέτασης χώρου για το 3ο Νηπιαγωγείο Σάμου.

4. Την αποκατάσταση των ζημιών των προαναφερόμενων σχολικών μονάδων καθώς και των Δημοτικών Σχολείων Παγώνδα, Κοκκαρίου και του σχολικού συγκροτήματος Παλαιοκάστρου”.

 

Tα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar της Aegean!!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!