Η Aegean Airlines/Olympic Air προσφέρει για λίγες μέρες εισιτήρια για πτήσεις από/προς Σάμο αλλά και οποιονδήποτε προορισμό εντός Ελλάδας με έκπτωση έως 50%!

Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις που θα γίνουν μέχρι και τη Δευτέρα 5 Απριλίου για απευθείας πτήσεις ή πτήσεις με ενδιάμεσο σταθμό εσωτερικού με το δίκτυο της Olympic Air και της Aegean Airlines που θα πραγματοποιηθούν από 15 Μαΐου έως και 30 Οκτωβρίου 2021.

Έκπτωση 50% υπάρχει στις απευθείας πτήσεις προς Σάμο, Αλεξανδρούπολη, Κέρκυρα, Χανιά, Κεφαλονιά, Ηράκλειο, Ιωάννινα, Χίο, Μύκονο, Σαντορίνη, Κω, Καβάλα, Λήμνο, Μυτιλήνη, Ρόδο και Θεσσαλονίκη από/προς Αθήνα.

Έκπτωση 30% υπάρχει στις απευθείας πτήσεις από/προς Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο.

Έκπτωση 20% υπάρχει σε όλες τις πτήσεις άγονων γραμμών εντός Ελλάδας και σε όλες τις πτήσεις με ενδιάμεσο σταθμό εντός Ελλάδας.

Η χαμηλότερη διαθέσιμη τιμή για πτήσεις από Σάμο προς την Αθήνα ξεκινά από 33,13 € και για πτήσεις από Αθήνα προς Σάμο από 45,99 €.

Η χαμηλότερη διαθέσιμη τιμή αυτή τη στιγμή ξεκινά από 41,69 € για πτήσεις από Σάμο προς τη Θεσσαλονίκη και από 41,14 € για πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς Σάμο.

Για να βρείτε όλα τα φτηνά εισιτήρια επισκεφτείτε την ιστοσελίδα Low Fare Calendar της Aegean/Olympic.

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!