Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Ανατροπή", Χρήστος Χατζηχριστοδούλου

Τον κατεπείγοντα χαρακτήρα των εργασιών που πρέπει να διευθετηθούν προκειμένου να διαμορφωθούν κατάλληλα οι χώροι και να τοποθετηθούν οι προκατασκευασμένες αίθουσες για τα σχολεία που επλήγησαν από τον σεισμό υπενθυμίζει η δημοτική παράταξη του δήμου Ανατολικής Σάμου “Ανατροπή”.

Όπως σημειώνει, “σύμφωνα με τις επίσημες πληροφορίες εκ μέρους της δημοτικής αρχής, οι προκατασκευασμένες αυτές αίθουσες θα παραλαμβάνονταν τέλος Μαρτίου με αρχές Απριλίου και οι χώροι θα ήταν έτοιμοι. Στην πραγματικότητα, οι αίθουσες είναι έτοιμες ήδη από τα μέσα Μαρτίου.

Τις τελευταίες ημέρες παρατηρούμε ότι προκατασκευασμένες αίθουσες καταφθάνουν στο νησί μας, αλλά δεν τοποθετούνται στην επικράτεια του δήμου μας. Ως εκ τούτου, η «Ανατροπή» ενημερώνει τους δημότες ότι κατόπιν σχετικής επικοινωνίας με τον βουλευτή κ. Στεφανάδη την Παρασκευή 26 Μαρτίου, οι προκατασκευασμένες αυτές αίθουσες είναι έτοιμες και διαθέσιμες. Δεν στέλνονται, όμως, στον δήμο, επειδή ακόμα οι χώροι δεν είναι κατάλληλα διαμορφωμένοι προκειμένου να τοποθετηθούν οι αίθουσες”.

Η “Ανατροπή” υποστηρίζει πως “πέντε μήνες μετά τον καταστροφικό σεισμό, η δημοτική αρχή εξακολουθεί να παραμένει άπραγη, με μοναδικό μέλημά της την επίθεση σε όσους τόλμησαν να θίξουν το ζήτημα αυτό και να τονίσουν την εγκληματική της αδιαφορία εις βάρος των μαθητών”.

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!