Μόνο ανήμερα της 25ης Μαρτίου, την Πέμπτη, θα πραγματοποιηθούν και στο Καρλόβασι οι εκδηλώσεις στο πλαίσιο εορτασμού της εθνικής επετείου για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση.

Σύμφωνα με τον δήμο Δυτικής Σάμου, θα γίνουν με βάση τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις και με περιορισμένο αριθμό ατόμων για λόγους δημόσιας υγείας, με αυστηρή τήρησή τους.

Ειδικότερα, προγραμματίστηκαν:

Γενικός σημαιοστολισμός καταστημάτων, Υπηρεσιών και οικιών από 08:00 της 23ης Μαρτίου μέχρι τη δύση του ηλίου την 25η Μαρτίου.

Φωταγώγηση οδών, πλατειών και δημοσίων καταστημάτων τις βραδινές ώρες της 24ης και 25ης Μαρτίου.

Πανηγυρικός διάκοσμος οδών και πλατειών από τον δήμο, καθώς και των σχολείων όλων των βαθμίδων με μέριμνα των διευθυντών τους.

Πέμπτη 25η Μαρτίου:

09:00: Έπαρση της σημαίας στο Ηρώο της πόλης.

12:00: Επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο της πόλης. Κατάθεση στεφάνων από τον δήμαρχο, από εκπρόσωπο της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, από τον πρόεδρο της Κοινότητας Καρλοβασίων, από τον διοικητή 649 Τ.Ε., από τον διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος, από τη λιμενάρχη, από τον διοικητή του Πυροσβεστικού Κλιμακίου, από τον κοσμήτορα Σχολής Θετικών Επιστημών Πανεπιστημίου Αιγαίου, από αντιπροσωπεία μαθητών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κι αντιπροσωπεία μαθητών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Η φετινή κατάθεση στεφάνων πραγματοποιείται με περιορισμένο αριθμό ατόμων για λόγους δημόσιας υγείας και υπό την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών διατάξεων.

18:40: Υποστολή σημαίας.

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!