fbpx

Δυναμικό άνοιγμα στην αγορά του Ισραήλ επιχειρούν οι ξενοδόχοι της Σάμου

“Μπάσιμο” στην αγορά του Ισραήλ επιδιώκουν ενόψει επανεκκίνησης της τουριστικής σεζόν οι ξενοδόχοι της Σάμου.

Η Ένωσή τους δηλώνει πως συνεχίζει να εργάζεται με αισιοδοξία και συνεχείς επαφές, που ευελπιστεί πως θα τονώσουν την τουριστική κίνηση του καλοκαιριού.

Σύμφωνα με τον πρόεδρό της, Μάνο Βαλή, η πιο πρόσφατη προσπάθειά της αφορά τη συνάντηση σε προσωπικό ραντεβού με τον αρχιραβίνο της ΙΚΘ Ααρών Ισραήλ, ο οποίος επισκέφθηκε το νησί της Σάμου προκειμένου να πιστοποιηθούν τα κρασιά της ΕΟΣΣ με την ένδειξη kosher. Ο αρχιραβίνος, ο οποίος διαθέτει ένα σημαντικό δίκτυο επαφών με την τουριστική αγορά του Ισραήλ, συνομίλησε εκτενώς με τον αντιπρόεδρο της Ενώσεως Γ. Χατζηδημητρίου, ο οποίος είχε την ευκαιρία να τον ενημερώσει για την ιστορία και τα σημαντικά μνημεία της Σάμου, αλλά και πιο συγκεκριμένα για τη δυναμική και τη διάθεση των επαγγελματιών ξενοδόχων να προσφέρουν υψηλής ποιότητας φιλοξενία σε όλους τους επισκέπτες από το Ισραήλ, σεβόμενοι πλήρως τις θρησκευτικές τους ιδιαιτερότητες και φροντίζοντας πάντοτε τις διατροφικές τους συνήθειες.

Στο πλαίσιο της συνάντησης διερευνήθηκαν όλοι οι τρόποι υποδοχής τουριστών από το Ισραήλ στο νησί μας, με προοπτική μάλιστα απευθείας αεροπορικής σύνδεσης της Σάμου με τη χώρα αυτή της Μέσης Ανατολής.

Είχαν προηγηθεί και συναντήσεις της Ένωσης Ξενοδόχων με την Περιφέρεια και τους δήμους. “Θα θέλαμε να τονίσουμε την άψογη συνεργασία που έχουμε και για το συγκεκριμένο θέμα, αλλά και γενικότερα, με όλους τους επίσημους φορείς του νησιού μας. Βρισκόμαστε σε συνεχείς επαφές και συνεργαζόμαστε με τον δήμαρχο Ανατολικής Σάμου κ. Στάντζο, την αντιδήμαρχο Τουρισμού κ. Κάιλα, καθώς και με την Περιφέρεια μέσω της προϊσταμένης του Τμήματος Τουρισμού Π.Ε. Σάμου, κ. Γραμματικής Δρίνη, και τον σύμβουλο Τουριστικής Ανάπτυξης Δημοσιότητας & Δημοσίων Σχέσεων κ. Άρη Βασιλικό, προωθώντας τις προτάσεις μας για το ασφαλές άνοιγμα και την προσέλκυση και φιλοξενία των επισκεπτών από το Ισραήλ. Συνεχείς είναι και οι επαφές μας με τον κ. Κασμιρλή, αλλά και όλους τους επαγγελματίες του τουρισμού” δηλώνει η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Σάμου.

Όπως τονίζει, θα συνεχίσει να διεκδικεί δυναμικά θετικά αποτελέσματα προσέλκυσης επισκεπτών από τη συγκεκριμένη αγορά, η οποία, λόγω του συνολικού εμβολιασμού και της επίσημης διμερούς συμφωνίας με τη χώρα μας, θα αποτελέσει τον κύριο στόχο ταξιδιωτών, οι οποίοι με απόλυτη ασφάλεια θα μπορέσουν να επισκεφθούν τη χώρα μας, διεκδικώντας ένα σημαντικό ποσοστό, της τάξεως των 2.500 επισκεπτών, να ταξιδέψει στο νησί της Σάμου.

“Ευελπιστούμε σε αισιόδοξα και άμεσα αποτελέσματα τα οποία θα παίξουν σημαντικότατο ρόλο στην επιβίωση του τουριστικού μας κλάδου, αλλά και στην ανάδειξη της Σάμου ως κορυφαίου τουριστικού προορισμού” δηλώνει ο κ. Βαλής.

Πηγή φωτογραφίας: Doryssa.gr

Related Articles

error: Content is protected !!