Περισσότερες από 150 είναι οι προγραμματισμένες απευθείας πτήσεις από την Ολλανδία προς τη Σάμο τη φετινή τουριστική περίοδο.

Το νησί του Πυθαγόρα φέτος θα συνδέεται με το αεροδρόμιο Schiphol του Άμστερνταμ μέσω τριών αεροπορικών εταιρειών, της Transavia, της TUI Fly Nederlands και της Corendon.

Η Transavia έχει προγραμματίσει 73 πτήσεις από Άμστερνταμ προς Σάμο, από τις 23 Απριλίου έως και τις 28 Οκτωβρίου 2021.

Από τις συνολικά 73 πτήσεις, οι 3 αφορούν την περίοδο πριν τις 14 Μαΐου, ημερομηνία που ανακοίνωσε ότι θα ανοίξει η τουριστική σεζόν σύμφωνα με την ελληνική κυβέρνηση, επομένως είναι σχεδόν απίθανο να εκτελεστούν.

Από 17 Μαϊου και μετά  οι προγραμματισμένες πτήσεις θα είναι τρεις την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα, Πέμπτη και Παρασκευή.

Η TUI Fly Netherlands έχει προγραμματίσει 43 πτήσεις από Άμστερνταμ προς Σάμο, από τις 29 Απριλίου έως και τις 28 Σεπτεμβρίου 2021, κάθε Τρίτη και Παρασκευή. Από αυτές τις πτήσεις, οι 4 αφορούν την περίοδο πριν τις 14 Μαΐου.

Η Corendon έχει προγραμματίσει 52 πτήσεις από Άμστερνταμ προς Σάμο, από τις 29 Απριλίου έως και τις 28 Οκτωβρίου 2021, κάθε Δευτέρα και Πέμπτη. Από αυτές τις πτήσεις, οι 5 αφορούν την περίοδο πριν τις 14 Μαΐου.

Όλες οι πτήσεις των 3 εταιρειών θα γίνονται με αεροσκάφη τύπου Boeing 737 – 800 και θα διαρκούν περίπου 3 ώρες και 45 λεπτά.

Τα εισιτήρια των πτήσεων των ολλανδικών εταιρειών από Άμστερνταμ προς Σάμο είναι ήδη διαθέσιμα στις ιστοσελίδες των εταιρειών Transavia, TUI Fly Netherlands και Corendon.

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!