Την αποχή της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σάμου ανακοίνωσε μέσα από τη σελίδα του στο facebook ο πρόεδρος της ΕΠΣ Σάμου και αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, Νίκος Βακάλης.

Αιτία της αποχής, σύμφωνα με τον κ. Βακάλη, είναι η “πολυεπίπεδη και απροκάλυπτη παρέμβασης της Κυβέρνησης στο αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ”.

Αναλυτικά πρόεδρος της ΕΠΣ Σάμου δήλωσε:

Σεβόμενος τα όσα έχω πει, τα όσα έχω γράψει και τα όσα έχω υπογράψει και που αφορούν στην πολυεπίπεδη και απροκάλυπτη παρέμβαση της Κυβέρνησης στο Αυτοδιοίκητο της Ε.Π.Ο. (εξωθεσμική επιβολή Προέδρου, φωτογραφική και έως και ρατσιστική διάταξη Νόμου με σκοπό τον αποκλεισμό άλλου υποψηφίου, κατάργηση Καταστατικών Διατάξεων, παρέμβαση σε Εκλογικές διαδικασίες και προσπάθεια πλήρους ελέγχου της Ομοσπονδίας, των Ενώσεων και των Σωματείων), αλλά και τα όσα κωμικοτραγικά συμβαίνουν αυτές τις μέρες… φανερά και μη, καθιστούν αυτονόητη την αποχή της ΕΠΣ Σάμου και την δική μου σαν φυσική παρουσία, απ’ τις επικείμενες εκλογικές διαδικασίες.

Δεν πρόκειται να συμμετάσχουμε και να συμπράξουμε σε οποιαδήποτε αντικαταστατική διαδικασία, που επιβάλλεται μονομερώς και χωρίς απόφαση της Γεν. Συνέλευσης. Δεν πρόκειται να παίξουμε κανέναν ρόλο σε καμιά κωμωδία, σε καμιά τραγωδία.

Οι κάθε είδους Εκλογές, είναι η ανώτατη δημοκρατική διαδικασία. Κάθε τι δε, που αφορά σ’ αυτές, αποφασίζεται και θεσμοθετείται, επίσης δημοκρατικά απ’ το σώμα των εκλεκτόρων. Είναι Ιερό Δικαίωμα και Υποχρέωση. Οι σύγχρονες προϋποθέσεις και το περιβάλλον που έχει επιβληθεί, αναιρεί κάθε έννοια των λέξεων αυτών.

Μόνο λύπη… Καλή επιτυχία σε όλους“.

Πηγή: Athina984.gr

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!